perjantai 17. heinäkuuta 2009

Mun stäässi

Sain lomarahat ja hullaannuin. Ensin Anttilassa, sitten Lankapuoti Terenassa ja sitten Citymarketissa.... Eikä ollut kyllä tarkoitus mutta hamstrasin lankaa kassikaupalla. Ja tässä on vaan marketeista hankitut heräteostokset. En ole uskaltanut poiketa Lankamaailma Nordiaan vaikka sielläkin mainostavat alennusmyyntejä...Arkun pohjalta pilkistää vielä vanhojakin keriä, sekä äidin komeroista sosialisoituja loppulankoja. Huomaattehan sentään alemerkit.Vielä kun keksisi mitä näistä tekisi... Varastossa on siis nyt 7 Veljestä monessa eri värissä, Bambua, Luxus Cottonia, Virkkauslankaa, Samosta sekä erinäisiä pätkiä jotakin minulle nimettömäksi jäänyttä villalankaa. Ajatuksena oli syksyn tullen tehdä ainakin säärystimet sekä rannekkeet itselle. Kerrankin jotain minulle! Yleensä neulon, virkkaan ja kirjon aina muille. Nyt hemmottelen tekeleille itseäni. Heti näiden villasukkien jälkeen. Ne tulevat siskolle jatkoksi oranssille pipolle ja rannekkeille...Sukat ei kyllä todellakaan ole mun bravuuri. Miten tuosta kantapäästä voi aina vaan tulla noin ruma? Noh, kyllä ne siskolle varmasti kelpaa :)

Vielä pieni vilautus kagasostoksista. Kävin Eurokankaan palalaatikoilla. Jos näistä jostain tekisi vaikka sellaisen pienen pyykkipoikapussin äidille...

3 kommenttia:

  1. Onhan nuo lankakaupat pikkaisen kovia paikkoja ohittaa ilman mitään ostoksia ;)

    VastaaPoista
  2. Sullakin on tuo langanhamstraus-tauti :D Kiva, että on kohtalotovereita. Ihanan näköisiä kankaita myös. Musta toi sukan kantapää näytti ihan normaalilta. Teitkö sen patenttineuleena vai sileänä? Ite oon jotenki tottunu aina tekee patenttina, tulee jämäkämpi.

    VastaaPoista
  3. Mä oon tähän mennessä tainnut melkein aina tehdä sileät kantapäät. Ja nytkin tekeillä olevissa pitsisukissa on näköjään sileä tuloillaan :) Pitää joskus kokeilla sitä patenttia.

    VastaaPoista