tiistai 15. joulukuuta 2009

Joululahjuksia

Uskokaa tai älkää, mutta neuleita on kyllä tämänkin syksyn aikana syntynyt vaikka kuinka! Kuvaaminen ei vaan taida olla ihan mun heiniä... Ja meillä menee kauniin luonnollisen kuvausvalon kanssa aikataulut jatkuvasti päällekäin, eli emme ole viime aikoina paljoa tavanneet. Voinen kuitenkin esitellä jotain valmista :)

Malli: Peuransarvi-lapaset by Taija Elo (Ulla)
Lanka: Gjestal Janne
Puikot: 4mm bambut
Kenelle: Joululahjaksi miespuoliselle ystävälle

Lapasten ohje on suunniteltu naiselle. Koska tämä pari kuitenkin menee miehelle, jatkoin vain kuviota hieman pidemmälle. Malli on kapeahko miehen käteen, mutta lahjan saajalla ei ole niin huisin leveitä käsiä.

Tuossa kuvassa vilahtaakin tuollainen pieni vaaleanpunainen lappunen. Ne ovat tänä syksynä tilaamiani Made by Vilukissa -nauhoja. Bongasin Euroteam -nimisen yrityksen mainoksen (taisi olla Suuresta Käsityölehdestä) ja tilasin heidän nettisivuiltaan näitä nauhoja. Nyt olen ommellut jokaiseen itse tekemääni joululahjaan sitten pienet nauhat :) Nauhat eivät mielestäni olleet kovinkaan kalliita, 72kpl maksoi 32euroa. Euroteamin sivuilla ilmoitetaan toimitusajaksi jopa kuukausi, mutta nämä omani ainakin tulivat parissa viikossa. Värien ja niiden yhteensopivuuden arvioiminen netissä on tosin hieman hankalaa. Vaihtoehtoja teksteihin ja kuviin on jonkin verran. Todella käteviä ja kivan näköisiä, suosittelen! Vinkkinä myös, että samalta yritykseltä saa nimikointinauhoja lasten vaatteisiin. Vaatteet löytävät sitten päiväkodissakin omat omistajansa :)

Nyt vielä loppurutistus opiskeluja (kaksi ruotsin ainetta odottavat valmistumista ja lisäksi pitäisi suorittaa ruotsin suullinen koe!) Sitten voin ryhtyä kunnolla virittäytymään joulutunnelmaan. Vaikka opiskelijan joulunalusaika kuluu kyllä työssä. Aion silti ehtiä vielä leipomaan pipareita ja koristelemaan vähän kotiakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti