keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Kun...

... itsellä ei ole mitään valmista tai uutta, voi uppoutua Internetin ihmeelliseen maailmaan ja haaveilla. Surffasin siis Country Livingin sivuilla. Oma kotimme (me = minä, mies ja koira) on siis kerrostalokolmio, mutta itse tällaisenä maalaistyttönä haaveksin kyllä omakotitalosta. En koe kerrostaloasumista mitenkään ihanteellisimpana, ainakaan minulle. Haluaisin oman pihan. Siellä voisin sitten häärätä puutarhassa ja ripustaa riippumaton varjopaikkaan sekä lueskella kirjoja kauniina kesäpäivinä. Voisin rakentaa lasiterassin, jossa nauttia aamukahvi vaikka hieman koleampanakin kesäaamuna. Nämä kaikki lienevät, jos eivät mahdottomia, niin ainakin kaukaisia haaveita. Mieheni on tiukasti juurtunut nykyiseen asuinpaikkaamme, enkä tiedä onko nykyisiltä kotikulmiltamme edes järkeä (saati että meillä olisi varaa) ostaa omaa taloa. Katsotaan josko miestä saisi hieman pehmiteltyä :P







Oma koti onkin viime aikoina jäänyt aika lailla heitteille. Syytän tässä nyt erityisesti itseäni ja (henkisesti) raskasta kevättä. On tuntunut, ettei ole jaksanut paneutua kotiin niin kuin olisi ehkä pitänyt. Ainoa edistys asuntomme muuttamisessa kodiksi on, että maalasimme makuuhuoneen. Värinä on nyt siniharmaa, yksi seinistä on tummempi. Samaan syssyyn hankimme verhot. Saimme siis häälahjaksi lahjakortin Marimekkoon ja teetimme heillä sitten verhot makuuhuoneeseen. Itse olen ihan tyytyväinen kangasvalintaan ja ilmeeseen, mutta "pientä" hiontaa vielä kaivattaisiin... Voin laittaa myöhemmin kuvia huoneesta jos haluatte nähdä mistä puhun. Jostain syystä Blogger ei muuten nyt antanut minun ladata enempää kuvia :( Pitkän lataamisen jälkeen kuvat sitten katosivatkin. Näitä muutamaakaan en pystynyt siirtämään haluamilleni paikoille. Mutta tuolta lehden sivuilta löytyy siis vaikka kuinka paljon ihania inspiraatiokuvia :)


Vietän kesästäni aika ison osan Turussa, ja olenkin ajatellut hyödyntää oleskeluaikaani myös kirpputorien ja muiden vastaavien kiertämiseen. Koska olen tälläkin hetkellä Turussa, päätin että heti huomenna voisi aloittaa suuntaamalla parille tuossa lähellä sijaitsevalle kirpparille katsomaan. Olemme ostaneet niin paljon kalustusta Ruotsin ylpeys Ikeasta, että kotimme on lähes kuin suoraan kyseisen firman katalogista. Toivoisin huonekaluilta ja ennen kaikkea kodilta jotain enemmän. Miksi ostaisin jotain uutta sälää kun voin saada vanhaa ja persoonallista, ja vieläpä halvalla? Katsotaan siis mitä aarteita löytyy :) Voisin kirjoitella tässä kaikenlaista höpöhöpöä vielä vaikka kuinka mutta nyt lienee parasta painaa pää tyynyyn, jotta jaksaa huomenna taas kohdata uusia haasteita.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti