keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Syksyä


Huh huh, kiirettä pitää! Olen siis aloittanut opiskelut uudessa paikassa ja vanhassakin on vielä hommia kesken vaikka kuinka, eli voitte kuvitella miten täynnä kalenterini tällä hetkellä on... Onneksi opiskelut on sentään mielenkiintoiselta alalta ja aiheista :) Tämä blogi päivittyy nyt sellaista "sillon kun kerkeen ja jaksan" -tahtia, eli mitään säännöllistä en lupaa jatkossakaan. Katsotaan milloin ja mistä aiheesta on jotain kerrottavaa/näytettävää.

Ompeluksia on tullut jonkun verran tehtyä mutta koska ne tulee lahjaksi niin en paljasta sen enempää :) Muutaman vauvanmyssyn väkertelin eräänä iltana mutta niistä en ehtinyt ottaa kuvia. Kävimme tuon koiruuden kanssa alkuviikosta Träskändassa, Aurora Karamzinin kartanopuistossa hieman kiertelemässä ja sieltä tuli napsittua muutama kuva. Laitan niitä siis tähän näin syksyn aloitukseksi :)

Auroran puutarhaLars, Elmo ja ties kuinka monta sataa vuotta vanha tammi (miehen luvalla toki tämä ja muutkin naamakuvat :)Kartanon päärakennus.

Sosionomi-diakoniksi Diakissa opiskelevalle on ihan mielenkiintoista kyllä lueskella Diakonissalaitoksen perustaneesta Aurora Karamzinista :)
Lisää tietoa Träskändan kartanosta ja sen pitkästä historiasta löytyy esim. täältä.1 kommentti:

 1. Löysin sattumalta blogisi ja huomasin, että olit viime vuoden puolella kysellyt käsityötapaamisista. Joko olet löytänyt niitä.

  Priima Mäkelänkadulla, joka torstai
  Nordia Ogelissa, kerran kuussa
  Menita Soukassa, joka toinen lauantai
  Aleksi 13
  Ihana Tikatassa (Itäkeskus), kerran kuussa
  Leppävaaran Sellossa
  Novitalaiset Jumbossa (ja muuallakin)

  VastaaPoista