perjantai 18. maaliskuuta 2011

Huumaa

Meinaan lätkähuumaa. Tänään alkoivat lätkän pudotuspelit, eli meillä tuijotetaan tiukasti Urhon Jokerit-Hifk -ottelua. Eipä haittaa mua, oon itekin penkkiurheilija (kenties viel enempi kuin mies!) 
Mutta asiasta kukkaruukkuun. Sattuipa hassusti, että joteskin silleen ( siis ihan vahingossa ;P ) liityin Juju-kirjakerhoon... Hups. Kodin hyllyt notkuvat jo nyt kirjoista, MUTTA KUN NE KÄSITYÖKIRJAT ON NIIN IHANIA! Sain liittymislahjana jättipaketin, josta paljastui ihana Nanson kassi, sekä iso valikoima bambupuikkoja ja niille kankainen suoja (ihania!). Luulin, että tuo lahja on vaan joku sellainen "lelu", mitä nämä laukkusetit sun muut liittymislahjat yleensä on. Mut nämä näyttää ihan laadukkailta, ja tuon kassin kuosi on niin nätti :) Se lähtee kyllä heti mukaan huomiselle reissulle tuonne maaseudulle :D Kassiin mahtuu sopivasti  lompakon sun muun lisäks pikkuinen käsityökin.
Settiin kuuluu 10mm, 4mm ja 6mm virkkuukoukut, 3,5mm pyöröpuikot (olisko pituus jotain 40cm) sekä 3mm sukkapuikot ja 5mm pitkät puikot. Tuntuvat ihan tukevilta, vaikka bambussa on kyllä aina riski että saa puikon poikki (kokemusta on :)
Huomiselle autoreissulle taitaa lähteä mukaan tämmöinen sukkapari, toinen on vielä tekeillä. Ohje löytyy Ullasta. Lankana käytin ohjeen mukaista 7 veikkaa, sitä sattui olemaan varastossa :) Tuo lanka on mielestäni aika jäykkää tuollaiseen tiiviiseen palmikkoon, varsinkin mun nakkisormille. Mutta eihän nää nyt mitkään design-sukat olekaan, jollekulle ihan kotikäyttöön vaan! Ajattelin tässä aloittaa jo hiljalleen "joululahjavaraston" kartuttamisen :) 
Olisi paljon muutakin bloggailtavaa, (esim. niistä Jujun liittymislahjakirjoista, Helsingin kädentaitomessuista ja niiden ostoksista, sekä kaikenlaisista vanhoistakin jutuista), mutta nyt suuntaan saunan lämpöön rentoutumaan ja huomenna maalle :D Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti