sunnuntai 21. elokuuta 2011

Tavoitteista

Hyppäsin tuossa aamulla vaa'alle ja rupesin sitten miettimään että enhän mä ole tänne tainnut kirjoitella mitään mun tavoitteistani? Päässä ne kummiskin on. 
Eli tarkoitus olis:

- painaa 60kg jouluun mennessä (tämä saavutetaan Kalorilaskurin ja liikunnan avulla, erityisesti toivon pienenemistä tuohon reisi-persus -alueelle.)
- ryhtyä treenaamaan itselleni juoksukuntoa ja keväällä 2012 juosta (lue: tallustaa) Naisten Kymppi. Innokkaat treenikaverit saa ilmoittautua! :)
- opetella muutenkin terveellisempiä elämäntapoja (esim. vierottautua sokerista, syödä joka päivä kunnon lämmin ateria, luopua tai ainakin vähentää vaaleita jauhoja jne.)

En siis suostu harrastamaan mitään kaalisoppadieettejä tai itsensä nälkiinnyttämistä. Rakastan kyllä tuoreita hedelmiä ja kasviksia, ja niitä täytyy jatkossakin siis löytyä kaapista kilokaupalla :)

Nyt haukkaan kunnon aamupalan ja sitten lähdetään Miehen kanssa uimaan. Ensi viikon aherran työssä ja opiskeluissa melkein 24/7, eli kirjoittelu jäänee vähemmälle.
Hyvää sunnuntaita!

1 kommentti:

  1. Mä voin ryhtyä Naisten kymppi kaveriksi! Tarkoitus on olla Suomessa ensi keväänä. Jouluna palaan ja toivottavasti Helsinkiin saan itseni kevääksi asettumaan. Sitten voidaan treenailla yhdessä. Höllä tulee kohdallani kyseeseen, samoin reipas kävely. juoksemaan musta ei valitettavasti ole. :( Halit ja aurinkoa! <3

    T. Laura Pariisista :)

    VastaaPoista