keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Dancehall Reggae MTV Styles :D

Tuo otsikko kertoo siis sen tanssikurssin nimen jolle olen täksi syksyksi ilmoittautunut :) Kurssi alkoi jo pari viikkoa sitten mutta pääsin nyt vasta ensimmäiselle kerralle. Onneksi Etnofitnessissä voi korvata poissaolot. Oli kyllä oikein menoa ja meininkiä tuolla tunnilla (sykemittarin kaloritkin näytti yli 500 kaloria :) 
Muuvit oli osaltaan samoja kuin aiemmin käymässäni reggaetonissa, mutta onhan tuo samaa sukua oleva tanssi. Joitain liikkeitä on vaan vaikea saada jotenkin luonteviksi! Tuntuu, ettei mun kroppa aina ihan toimi niin kuin pitäis, kuvittelen itteni tosi sulavaksi poppariksi mut kun kattoo peilistä niin ihmettelee sitä rautakankea joka sieltä katsoo takas... :P No kunhan on kivaa ja hiki virtaa! 
BTW, penkkiurheilijan juhlat jatkuu. Tänä iltana nuoruudessaan lentopalloa pelannut Vilukissa tapittaa Suomi-Slovenia -ottelua. Viikonloppuna sitten maalle sienestämään ja muutenkin rentoutumaan, katsotaan intoudunko sitä ennen vielä bloggailemaan. Ja jos vaikka sais kuviakin tänne blogiin... :P Tsau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti