perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kirjahyllystäni on tila loppuKuten otsikosta voitte lukea: kirjahyllyni on tupaten täys. Kirjoja on parissa, ja jossain tapauksessa jopa kolmessa rivissä. Jostain pitää siis luopua.


Oon myynyt netissä muutaman kirjan ja loppuja oon tarjoamassa antikvariaatteihin. Ihan ok kirjoja, mut eivät tunnu niitä haluavan. Jonnekin ne pitää kuitenkin kuskata, mut niitä ei oikein voi raahata esim. läheisellä Fida-lähetystorille, koska sielläkin hyllyt notkuu. Enkä haluaisi antaa hyviä kirjoja ihan ilmaiseksi pois!


Kirjahyllyyni on jäänyt kuitenkin paljon hyviä teoksia, ja ihan hirveä määrä sellaisia mitä en ole lukenut! Nopeasti laskettuna hyllyssä nököttää 54 (!) lukematonta kirjaa. Enkä edes laskenut sellaisia inspiraatiokirjoja kuten runot yms. Tässä lukemattomien joukossa on niin teologista kuin yleistäkin kaunokirjallisuuttakin. Lisäksi on tietysti monta varsinkin teologian perusteosta, jotka on luettu joskus mutta niitä voisi selata taas uudestaankin :)


Nyt kun nämä 54 lukematonta ja havaittu ja kirjattu ylös, ryhdyn kenties tietoisemmin etsimään iltalukemista myös omasta hyllystä. Vaikka kirjastoja rakastankin! 


Kirjoittelen viikonloppuna tästä retriitistä. Oli muuten ihana ja rauhoittava kokemus :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti