tiistai 24. huhtikuuta 2012

Lapsimessut

Ajattelin suunnata loppuviikolla Miehen kanssa Messukeskukseen Lapsimessuille. En tosin tiedä mahtaako siellä olla meille mitään. Teemme todennäköisesti jonkinlaista "scouttausta" erilaisten tavaroiden ja tarvikkeiden valikoimasta ja hintahaitarista, jos siellä sellaisia on esitteillä. Pitäisi varmasti ryhtyä pikkuhiljaa pohtimaan mitä kaikkea vauvalle oikein tarviikaan... (apua!) Aikaahan hankinnoille on vaikka kuinka, mutta meidän taloudessa ei ansaita niin paljoa että voisimme jättää kaikki kalliit ostokset viimeisille hetkille. Ja voihan sitä jo suunnitella ja tehdä kaikenlaisia listoja :) Todennäköisesti yritän etsiä käytettynä niin paljon tavaroita kuin vain on mahdollista, vaikka joitain on kyllä oikeastaan pakko ostaa uutena.

Reilu viikko vielä ennen ensimmäistä ultraäänitutkimusta. Ennen sitä en oikein osaa täysin uskoa että tämä kaikki on edes totta. Ja onhan sitä kieltämättä pieni pelko sydämessä: mitä jos sitä sydämen sykettä ei löydykään? Lähipiirimme on jo kuullut uutisesta, sillä emme halunneet pidätellä tätä (erittäin odotettua) tietoa ensimmäistä neuvolakäyntiä pidempään. Seuraavan pohdinnan paikka tuleekin siinä, miten/milloin ilmoitan tapahtumasta työnantajalleni... Allekirjoitin vähän aikaa sitten määräaikaisen työsopimuksen, mutta näillä näkymin en pysty työhön sinne määräajan loppuun asti. Täytyy kuitenkin odotella ja varmistaa että on jotain ilmoitettavaa ennen kuin möläytän mitään esimiehelle.

Nyt ihan ensin käperryn kuitenkin sohvalle seuraamaan MasterChef -finaalin osaa 1/3 :)

3 kommenttia:

  1. Aika paljon varmaan tarvikkeita tosiaan saa käytettynä ja isovanhemmat on varmasti myös halukkaita lahjomaan pientä, joten sitä kautta tulee myös, kun heille kertoo, mitä oikeasti tarvitaan. Työnantajalle tarvitsee ilmoittaa kai vasta paria kuukautta ennen, ellei raskautta tarvitse jotenkin huomioida työolosuhteissa.

    VastaaPoista
  2. Joo mä luulen että mun ainakin mun äiti tulee shoppailemaan ihan hulluna vielä... :D Työnantajalle aattelin kertoa sitten kun saan sen todistuksen raskaudesta mutta sehän ei ole viel mitenkään ajankohtaista.

    VastaaPoista
  3. Varaudu sit siihen, että ne Lapsimessut on täysin kaupallinen tapahtuma. Tuntuu hassulta maksaa siitä, että pääsee mainosten äärelle. Pääasiassa ne on suunnattu jo lapsellisille aikuisille ja lapsille. Odottajille oli aika vähän mitään ainakin muutama vuosi sitten. Olen käynyt työn puolesta useaan kertaan ja viimeksi jo tukevasti raskaana, jolloin meinasi hermo palaa siinä tungoksessa ja lasten huudon keskellä. Eli hermot mukaan ja miehelle syötät sitten metrilakuja :)

    VastaaPoista