keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Ei menny ihan niin kuin Strömsössä
Olen hiljalleen keräillyt sukulaisilta tyhjiä kahvipaketteja aikomuksenani joskus tehdä niistä esimerkiksi kauppakassi itselle. Nyt noita paketteja jo tursuaa kaapista, joten päätin (jossakin mielenhäiriössä) ryhtyä tänään väkertämään ensimmäistä neliötä. Ja hommaahan noissa on! Ensin leikataan sopivia suikaleita pusseista, sitten taitellaan ne kolminkerroin, jonka jälkeen ryhdytään pujottelemaan tällaisia neliönmallisia "korikuvioita".  Niitä sitten yhdistellään vahvalla langalla haluttuun muotoon. En muistanut enää minkä levyisiä suikaleista piti leikata, mutta tästä ensimmäisestä tekeleestä selkeästi huomasi että 8cm levyiset ovat liian paksuja... Ei tullut kovin kaunista jälkeä :/ Pujottelu ja venyttely ottaa muuten sormiin, sormien päät on nyt hellinä! Noh, ei kukaan ole seppä syntyessään, kokeillaan joskus toiste uusiksi... :D

2 kommenttia:

  1. Äidilläni on tapana tehdä noita ja hän tekee niistä suikaleista kahden sentin levyisiä(tai joskus neljän). Ja antaa niiden olla jonkun painon alla ennen kuin punoo ne yhteen.

    Sinulle on muuten myös pari haastetta blogissani.

    VastaaPoista
  2. Juu tulipa huomattua että tais olla ihan "pikkusen" liian leveät palaset...
    Huomasin juu haasteet mutta en ole saanut aikaiseksi vastailla, kiitosta vaan! Jospa viikonloppuna ottais asiakseen bloggailla niistä haasteista :)

    VastaaPoista