tiistai 12. kesäkuuta 2012

Broileri-fetapiirakka

Lisää ruokapostausta. Yritin eilen töistä lähtiessä pohtia mitä ruokaa illalla tekisi. Miten tämä sama ongelma tuleekin eteen ihan joka ikinen päivä...? Olisi hienoa kun joku suunnittelisi meille viikon ruoat, löisi eteen reseptit ja kävisi vielä kaupassakin :) Mä kyllä ihan mielelläni kokkaisin.


Eilen päädyin kuitenkin kokeilemaan pitkästä aikaa suolaisen piirakan tekoa. Väsäsin nopeasti pohjan jauhoista ja voista, heittelin päälle paistettuja broilerisuikaleita, punasipulia, puolikkaita kirsikkatomaatteja ja fetaa. Koko hommaa sitomaan käytin kermaa ja paria kananmunaa. Sitten vaan 200 astetta ja noin 40 minuuttia.



Ennen uuniin menoa



Ulkona uunista


Pientä koristusta vielä päälle


Piirakan täyte oli kyllä ihan hyvää, mutta miten mun piirakkapohjista tulee aina niin kuivia? Pitäisikö pohjaankin laittaa vaikka juustoraastetta tai jotain muuta vastaavaa? Tämmöiset piirakat on kyllä siitä käteviä, että niihin voi heitellä täytteeksi kaikkea sekalaista mitä sattuu kaapista löytymään :D


Tänään piti lähteä töistä hyvissä ajoin, jotta koiran ei tarvitsis viettää aivan hirveän pitkää aikaa yksin kotona. En raaski raasua pitää neljän seinän sisässä mitään kymmentä tuntia sentään... :/ Huomenna taas heti aamusta töihin jotta saa ajoissa kaikki työt tehtyä. Työmotivaatio on kyl ihan huipussaan, vaikka joka päivä kohtaa kaikkia vaikeita ja uusia asioita, joista ei oikein tiedä miten niihin edes pitäisi suhtautua. Joka päivä ajelen kuitenkin hymyssä suin työpaikalle ja kohti uusia haasteita :D

3 kommenttia:

  1. Kannattaa kokeilla sitä juustoraastetta siihen pohjaan. Teen itse aina seuraavanlaisen pohjan:
    75g margariinia/voita
    2 dl jauhoja (itse käytän gluteenittomia)
    1 dl juustoraastetta
    0.5 dl kylmää vettä

    VastaaPoista
  2. Moi!
    Täältä saat uuden lukijan :) Olen yrittänyt etsiä blogeja muista odottajista ja tämä sun blogi vaikuttaa mielenkiintoiselta!

    VastaaPoista