sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Hattarapää

Aiemmin viikolla mielessäni oli eräs kiva aihe josta pitimäni blogata. Harmi vain kun tämä hattarapää ei enää muista mikä se aihe olikaan...! Jotkut sanoo että raskaus ja varsinkin se vauva saavat aikaan sen, että lähestulkoon kaikki asiat unohtuvat mielestä mutta ei tän tilanteen nyt vielä niin pitkällä pitäis olla... :P 


Kirjoittelenpa siis iloksenne ihan jostakin muusta (kai?). Eilen suuntasin Stockalle ostoksille tavoitteena löytää uuden tennarit, kun vanhat Converset osoittavat jo vakavia hajoamisen merkkejä. Stockalle siksi, että sain jouluna lahjakortin, jossa on edelleen arvoa käyttämättä. No Stockan urheiluosastolla ei ollut kuin yhdet hyvältä jaloissa tuntuvat tennarit, mutta niitä ei ollut kuin valkoisina. Kokemuksesta viisastuneena EN aio ostaa valkoisia tennareita. Ne eivät ole kovin kauaa kauniin valkoiset. Kävin sitten One Wayn puolella vielä metsästämässä uusia Converseja, mutta haluamiani matalavarsisia versioita ei ollut kuin tummansinisinä, ja valikoima oli muutenkin aneemisen ankea. 


Mies lupasi kuitenkin, että voimme samalla kertaa poiketa H&M:n mammaosastolla hakemassa mulle paitoja ja muita kesävaatteita. Olo on jonkin aikaa ollutkin jo hiukan hassu kun kaikki vanhat topit tuntuvat liian lyhyiltä rullautuessaan koko ajan kohti napaa... Nyt ostin muutamia perus mammatoppeja sekä pari muuta paitaa sekä pellavahousut kesäksi. Jospa niillä pärjäisi kesän ja alkusyksyn töissä. 


Eilen ja tänään ohjelmassani on ollut raakaa gradun parissa pakerrusta. Alkaa olla viime hetket tehdä sekin pökäle valmiiksi. Suunnittelin jo, että jospa gradun saisi kesän aikana ok kuntoon, palauttaisi elokuussa, tekisi ne kaksi tenttiä syksyllä (rauhalliseen tahtiin tietysti, riippuen miten ehtii/jaksaa lukea), ja ensi jouluna voisi sitten juhlia valmistumista :)
Katotaan pettääkö tääkin deadline kuten kaikki edelliset! Vauvan tultua tuskin enää kyl jaksan tai pystyn tekemään yhtään mitään opiskelujuttuja...

1 kommentti:

  1. Koita saada vaan tehtyä iso G pois alta, sillä vauva-aikaa et varmasti halua uhrata millekään muulle, kun vauvantuoksuiselle olemiselle ilman pakotteita ja kiirettä. Se on niin nopeasti ohi, että siitä kannattaa nauttia ilman muita velvoitteita. Ja sekin on ihan totta, että vauva-aika irrottaa päästä muutkin kuin hiukset :) Viimeisenkin aivotoiminnan siis.

    VastaaPoista