torstai 15. marraskuuta 2012

Hukuin blogimaailmaan

Ajankulukseen voi esimerkiksi eksyä blogien loputtomaan ja ihmeelliseen maailmaan. 

Tänään olenkin tallentanut kirjanmerkkeihini varmaan satakunta mielenkiintoisen tuntuista blogia. Tuossa sivupalkissa mulla on siis vain muutamia seuraamiani blogeja muistissa (lienenkö kaikkien virallinen lukijakaan),joiden yleinen teema lienee tällä hetkellä tuo vauvamaailma :)  Koneen kirjanmerkeistä sitten löytyykin valtava luettelo muita mielenkiintoisia sivuja. Katson yleensä ensin, että koska blogia on viimeksi päivitetty ja päätän sen ja jo ensisilmäyksellä saatavan käsityksen perusteella kannattaako pistää sivu muistiin. Jos blogi ei sitten päivitykään esim. kuukauteen saatan heivata sivun veks. Tosin joskus tulee eksyttyä uudelleen jo "hylättyjen" blogien sivuille, jotka nyt uuden tutustumisen jälkeen tuntuvatkin jotenkin kiinnostavammilta. 

En jaksa seurata mitään "tässä mun päivän asu" -blogeja, joissa on lätkitty vain sata samanlaista kuvaa jostain henkkamaukkakamoista. Muotibloggausta EI ole esitellä postimyyntien peruskamaa, vaan ennemminkin etsiä jotakin uusia tuulia. Mutta enpä mä muotiblogeja tosiaan juuri seurailekaan, usein ne ovat jotenkin tylsiä (samantyylisiä kaikki), eikä mulla kumminkaan ole edes rahaa tai aikaa (vaikka niin toivonkin) panostaa mihinkään muodin seuraamiseen. Käsityö- /näpertelyblogeja sen sijaan seuraan jonkun verran, riippuen vähän millaisia ideoita blogissa esitellään :) 

No mutta, tämän kirjoituksen ajatus lähti liikkeelle kun eksyin tämmöiseen hullun hauskaan blogiin: Paskat Kirppislöydöt. Olen itsekin ihmetellyt joskus mitä kaikkea ihme roskaa ihmiset kirppareilla myyvätkään! Ja ne uutena myytävät kiinalaiset krääsät ärsyttävät kyllä meikäläistä ihan tolkuttomasti, kirppari kun ei mun mielestä ole mikään uuden tavaran myyntipaikka... 

P.S. Laskettu aika oli ja meni. Viime yönä nukuin huonosti, ja hiukan oli sellainen olo kuin olisi ollut jotakin merkkejä, mutta ei... Nyt täytyy kyllä vetäytyä hetkeksi päiväunille, sillä muutenhan se lähtö tulee tottakai ensi yönä kun takana on vain muutama tunti lepoa(!)

2 kommenttia:

  1. Ootko löytänyt blogimetsän lily.fi? Siellä on mun mielestä monta aika kivaa blogia, jotka päivittyvät tiuhaan.

    VastaaPoista
  2. Juu olen seurannut siellä erityisesti tuota Isyyspakkaus-blogia, sekä Puutalobabya, ne ainakin tuntuu tällä hetkellä mielenkiintoisilta. Mutta en jaksa mitään niitä tyyli-/meikki-/muoti-/sisustusblogeja, ne tuntuu monesti niin teennäisiltä ja samanlaisilta kaikki...

    VastaaPoista