maanantai 6. toukokuuta 2013

Vaatetta

Miten näin äitiyden myötä onkin unohtanut oman vaatekaapin täydentämisen vielä aikaisempaakin tehokkaammin...? Raskausaikana ostin joitakin vaatteita koska oli pakko. Näistä muutamat ovat vieläkin käytössä. Sitten synnytyksen jälkeen otin tietysti käyttöön imetykseen sopivia paitoja. Hiljalleen kun paino on tippunut, on osa vanhoistakin (siis nimenomaan vanhoista!) vaatteista mahtunut päälle. Päätin kuitenkin etten osta itselleni mitään vaatetta kuin vasta kesän alennusmyynneistä. Mutta nämä päätöksethän eivät hankkimasta jäbälle vaatetta! :D Ostin jotakin pientä kirpparilta, joista minulla ei ole kuvia mutta näistä uudemmista hankinnoista napsin kuvat. 

Lindexiltä tilattua siis.

Apina-body 74cm ja kahdet sukat

Pitkähihaiset puuvillapaidat Kreikan reissulle


Puuvillabody ja housut 74cm, myös reissua ajatellen


Pellavahousut ja paita, 74cm

Noita pellavaisia vaatteita etsin ihan erityisesti. Ensin oikein mistään ei tahtonut löytyä, mutta Lindexin valikoimassa oli tällaiset. Löysin myös huuto.netistä käytettynä UV-paidan matkaa varten. Katsotaan mitä kaikkea tavaraa ja vaatetta nyt raahataan reissulle mukaan, ei kai tuollaiselle viiden päivän reissulle loppujen lopuksi ihan hirveästi juttuja tarvita. Mehän asumme siis erään tutun luona, joten saamme siellä tarvittaessa pyykkiä pestyä. 

Anoppi oli myös shoppaillut jäbälle. Hänen työpaikallaan on silloin tällöin jotakin "kojuja", ja tällä kertaa myytävänä oli ollut lasten vaatteita. 

Shortsit 80cm ja pikee-paita 74cm

Lyhythihainen kauluspaita 80cm ja housut 74cm

Osa näistä onkin jo isompaa kokoa eli 80cm, mutta jäbä tuntuu ainakin tällä hetkellä olevan niin "tuhdissa" kunnossa, että pienemmät koot eivät varmaan kesällä mahtuisikaan :P Nämä vaatteet tuntuvat kyllä olevan hieman kapeampaa mallia eli on hyvä olla hieman "kasvunvaraa". Ja meneväthän nämä vaatteet sitten vielä ensi syksynäkin kivasti :)

Nyt on siis vaatetta ja tarviketta reissua varten hankittu. Enää jonkinsortin hellehattu tarvittaisiin, mutta sellainenkin tuli eräältä tutulta saadun vaatekassin mukana. Jos se Tutta-hattu vaan sopii niin otetaan se, muuten täytyy vielä mennä hattukaupoille :)

Nautittiin äskettäin ihanasta auringonpaisteesta lenkillä, ja aattelin huomenna jo hakea varastosta jäbälle ratasosan vaunukopan tilalle. Siinä lienee kivempi jatkossa vaunuilla jos on lämmin sää :) Tänään taas vauvauintiin ja sieltä hip hop kotiin katsomaan lätkää. Iloista alkavaa viikkoa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti