perjantai 28. kesäkuuta 2013

Mä en osaa päättää!

Haluisin pitkästä aikaa neuloa syksyksi jotain isompaa ja kivaa ihan vaan itselle. Kaikenlaisten kauniiden neuleiden ohjeita pursuaa joka tuutista ainakin miljoonia jos ei enemmänkin. Voisin siis tehdä jotain semmosta mitä nyt ei ihan heti kaupasta löydy. Tykästyin ajatukseen semmosesta poncho-tyyppisestä isosta neuleesta, jossa kumminkin olis myös hihat. Löysin pariin ohjeenkin. Mutta kun. Mä en osaa päättää kumpi on kivempi.


Tämä?Vai tämä?Molemmat kuvat Suuri Käsityö -lehdestä napattuja

Molemmat on suunniteltu Rowanin langoille, eli langan hinta olis varmaan suht sama. Tossa jälkimmäisessä olis selkeämmin hihat, mutta toisaalta tuon ekan mahtava lehtikuvio houkuttelis kun palmikoita nyt on tullut ennenkin väsättyä. 

Apua. Kumpi nyt sit olis kivempi...? 

10 kommenttia:

 1. Mun mielstä alempi, kun siinä on kumminkin kunnolliset pitkät hihat (lue=käytännöllisempi). Tuohon ylempään sun pitää sitten viimeistään elokuussa laittaa alle joku pitkähihainen... Ja mikäs estää sitten tekemästä tuota alimmaista sillä lehtikuviolla ;=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietinkin että tuo ylempi vois mennä silleen jonkun pitkähihaisen päällä kun tulee viileämpää, ikään kuin " välikausitakkina". Mä en kyllä varmaan osais soveltaa tuota lehtikuviota tuohon toiseen malliin, tarviin aina sen ohjeen sanasta sanaan siihen nenän eteen, muuten tekeleestä tulee kaikkea muuta kuin onnistunut!

   Poista
 2. Mun mielestä ylempi on kivempi. ;)

  VastaaPoista
 3. Munkin mielestä ylempi on malliltaan kauniimpi :)

  VastaaPoista
 4. alempi saa mun ääneni :)

  VastaaPoista
 5. Ylempi! Menis kivasti jonkun ohuen pitkähihasen päällä.

  VastaaPoista
 6. Ylempi malli ehdottomasti. Alempi malli (joka sekin on kaunis) imartelee ainoastaan tosi hoikkaa, joka käyttää tiukkoja pillifarkkuja. Kaikkia muita se pyöristää entisestään. Mulla on perheessä yksi jäsen, joka on opettanut mulle nää vartalotyypin mukaiset pukeutumisohjeet :) Se mikä on jäänyt mieleen, niin poncho- ja liuhuvahelmatyylisten neuleiden kanssa ainoastaan pillihousut :) (ja korkeat korot, oma lisäys)

  Tossa ylemmassä on todella kaunis kuviointi. Itse pidän noista liehuvista hihoista; ei tuu liian kuuma kun tuuletus toimii. Mahtavaa, kun kykenet tuollaisia suunnittelemaan ja tekemään. Hatun nosto täältä!

  VastaaPoista
 7. Ylempänä oleva malli näyttää saavan enemmän kannatusta. Katsotaan siis koska kerkiäisin ostaa siihen langat! :)

  Kanelibasilika: Hyvä muistutus oman kropan mallista :P Taitaa olla siis helpompaa tehä tälle vartalon muodolle sopivan mallinen neule eikä sitten yrittää ahtautua epätoivoisesti niihin 3 nroa liian pieniin pillifarkkuihin!

  VastaaPoista
 8. Molemmat on kivoja ja erikäyttöön. Ylempi tosiaan vaatii jotakin pitkähihaista alleen. Alempi on ihan ok kanssa, mutta ehkä liian leveä. Molemmat toivoisin olevan mun kaapissani!

  VastaaPoista