torstai 24. syyskuuta 2009

Pipo miehelle ja huiveja itselle!

Vihdoin saan esiteltäväksi nämä kauan valmiina kotisohvalla odotelleet neuleet. Mies pyysi jo ajat sitten pipoa. Mitään toiveita mallin suhteen ei oikein ollut, mutta selailin lehtiä ja jostakin vanhasta Novitasta löytyi tällainen:Lanka on ruskeaa perus seiskaveikkaa. Ei mikään unelma neuloa, mutta kelpasi miehelle :)

Itselleni sain vihdoin pääteltyä parikin vanhaa neuletta. Tämän ensimmäisen varmasti tunnistattekin :)
Kyllä! Sehän on se purettu rotanreikähuivi! Huivista tuli sopivan pikkuinen, eli sen saa juuri solmittua niskan takaa. Passelin kokoinen ja kutittelee kivasti :)

Sitä Novitan Tempoakin tuli kokeiltua.Ohje taisi olla uusimmasta Novitasta. Miten mä nyt oon vaan tehnyt Novitaa Novitasta!? Todelliset hardcoreneulojat kiroavat mut nyt kyllä jonnekin tulikivenkatkuisiin liekkeihin... Lupaan parantaa tapani :) Katselin uusimmasta Suuri Käsityö -lehdestä Noron Kureyonista tehtyä ihanaa hupullista neuletta... ah. Se Noro vain on niin kallista että en tiedä raaskiiko opiskelija ostaa noin 120e maksavat langat jos siitä paidasta ei sitten kuitenkaan koskaan tule valmista...? Jos aloitan jostain pienemmästä Norosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti