torstai 8. lokakuuta 2009

Syksy on täällä ja laitetaas se blogiarvonta nyt vihdoin käyntiin! (+edit)

Ah, syksyn ihanat värit alkavat hiljalleen näkyä puissa. Kova tuuli vinkuu ja sade ropisee ikkunoihin. Toivottavasti silloin kun olen itse kotisohvalla lämpimän peiton alla kynttilän valossa! Syksyssä on omat kurjat puolensa, mutta jollain tavalla se on myös todella ihanaa aikaa. Vilukissa pitää pehmeiden peittojen alle kääriytymisestä sekä paksuista neuleista ja villasukista, jotka kaikki sopivat oikein mainiosti hämäriin syysiltoihin. Syksy tuo lisäksi mukanaan kaikki uudet tuulet, niin harrastukset, opiskelut kuin ihmisetkin. Tässä syitä siihen miksi minä pidän syksystä!Olen täällä blogissani jo kauan lupaillut laittaa pienimuotoisen kisan pystyyn. Joten syksyn kunniaksi, julistetaan tämän blogin ensimmäinen kilpailu! Ja samaan teemaan liittyen eli syksyyn, sen hyviin ja huonoihin puoliin. Arvontaan osallistut vastaamalla lyhyesti seuraaviin kysymyksiin tuossa kommenttilootassa. Laitathan kommenttiin vähintään jonkin nimimerkin, jotta voin täällä tiedottaa voittajat. Saat arvontaa peräti 3 "lipuketta" jos lisäksi kerrot ja linkität omassa blogissasi tänne. Palkintoina arvotaan 3 kappaletta yllätyspalkintoja. Kilpailu päättyy noin viikon päästä. Nyt vaan kommentoimaan!

1. Mikä on parasta/kamalinta syksyssä?
2. Mikä blogissani ihastuttaa/vihastuttaa?
3. Miten löysit tämän blogin?

Arvostaisin vastauksia myös kohtiin 2. ja 3. Näin saan myös tietoa siitä, mitä kaikkea tänne on oleellista kirjoitella. Omien ajatusten sepustelun lisäksi koetan siis palvella myös teitä hyvät lukijani :)

Nämä kaksi kuvaa olen kesällä napsinut Yli-Kirra nimiseltä talonpoikaismuseolta, omalta kotipaikkakunnaltani. Yli-Kirra tunnetaan myös Koiramäen museona, sillä Mauri Kunnas on Koiramäki-kirjoissaan käyttänyt museoaluetta mallinaan. Koko iso museoalue henkii ihanaa jo parisataa vuotta vanhaa maalaistunnelmaa. Jos ensi kesänä on asiaa Pirkanmaalle niin kannattaa käydä esimerkiksi Kaikkien Aikojen Maatalousnäyttelyssä. :)

8 kommenttia:

 1. 1. Parasta syksyssä ovat kuulaat, kirkkaat, kuivat ja viileät ilmat aurinkoisella ilmalla kruunattuna, kaunis ruska, voiko parempaa ulkoiluilmaa edes ollakaan?
  2. Tykkään tästä blogista, en osaa sen tarkemmin eritellä, mukavan "oloinen", olet suosikkilistallani ja katson aina kun olet päivittänyt :)
  En muista miten tämän blogin löysin, jossakin vaiheessa vain aloin käymään täällä :)

  VastaaPoista
 2. 1. Ihaninta syksyllä on värit sekä kirpeät aamut jolloin ei tarvitse rämpiä siinä kamalimmassa loskassa tai vesisateessa.
  2. Olen juuri merkinnyt sinut blogilistalleni, en oikein asaa vielä sanoa :)
  3. Blogilistalta hakusanalla ristipisto

  VastaaPoista
 3. 1. Syksyssä ihaninta on alkusyksyn pimenevät illat, tuuliset ja sateiset säät. Myös ruska on ihanaa ja kirpeät aamut.
  2.Blogissasi on mukavasti kirjoitusta ja kuvia. Käyn aina lukemassa uusimmat päivitykset.
  3. Taisit kommentoida blogissani ja sitä kautta löysin tänne.

  VastaaPoista
 4. Moikka!

  Ihanaa tällainen syysarvonta. :)

  1) Syksyssä parasta ovat pimeät illat, sadpeivät, punertavanruskeat lehdet ja kirpeät aamut. Sekä omenapiirakka sadonkorjuun tunnelmissa. :) Kamalaa ovat pimeät aamut, jolloin sataa räntää. Silloin villasukat ja lämmin peitto tulevat tarpeeseen. :)

  2)Ihanaa, kun kirjoittelet käsitöistä.

  3) Luit mun blogia, joten sitä kautta päädyin tutkailemaan uteliaisuudesta sun blogia. Kiitos siitä. :)

  Aurinkoa ja vaaloa syyspäivien hämäryyteen! <3

  VastaaPoista
 5. 1. Syksyssä ihaninta on sen raikkaus ja "uudet tuulet", joiden myötä alkaa uusi kouluvuosi, tulee aina aloitettua (tai ainakin haaveiltua;) jotain uutta ja innostavaa. Kurjinta on muta; siksipä kirpeä syksyilma saa minun puolestani muuttua suoraan runsaslumiseksi talveksi. :)

  2. Pidän ulkoasusta tosi paljon, sekä siitä, miten paljon blogeja sulla on tossa seurailtavana. On aina kiva jatkaa matkaa blogista toiseen kun ne kytkeytyvät toisiinsa jotenkin. :)

  3. Kuten edellä mainitsin, surffailen blogista toiseen. Siten varmaankin olet suosikkilistalleni päätynyt!

  VastaaPoista
 6. Hei taas! Otin jo aikaisemmin osaa, mutta nyt vielä linkitin blogini sivulaatikkoon :)
  Toivotaan, että se huomataan sieltä!

  VastaaPoista
 7. 1. Syksyssä parasta on kynttilöiden tuoma pehmeä valo ja ruskan kauniit värit. Ikävintä on pimeät aamut ja jatkuva vilu. Kestää ennen kuin kroppa tottuu kylmyyteen. Niin ja kivaa on se, että alkaa kuuumien keittojen ja juomien valtakausi.

  2. Myönnetään, että me emme ole käsityöihmisiä, mutta on ihanaa haaveilla siitä päivästä, että oppisi/jaksaisi itse tehdä villasukat viluvarpaille. Ehkä blogisi innostaa tumpelonkin yrittämään..joku päivä. Toivoisinkin jotain simppeliä ohjetta, jolla pääsisi alkuun. Puikothan kyllä löytyy.

  3. Kävit kommentoimassa meidän ruokia ja seuraan säännöllisesti toista blogiasi. On upeaa, että lähipiiristä löytyy tällainen taitaja!

  VastaaPoista
 8. 1.Syksyssä kamalinta on talven lähestyminen ja alituinen niiskuttaminen ja paleleminen.
  2.On kiva katsella kuvia valmistuneista töistä.
  3.Ekan kerran eksyin tänne googlettamalla, mutta en muista enää hakusanaa.

  VastaaPoista