sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Siskolle

tein joululahjaksi tällaisen neuleen Novitan Purosta. Ohje on Novitan syksyn 2009 lehdestä.(Sisko antoi kyllä luvan laittaa ihan naamakuvan tänne blogiin.)

Itse hieman petyin tuohon Puroon. Värit näyttävät todella ihanilta ja kauniilta, mutta langan laatu ei kyllä vakuuttanut... Löysin 4 käyttämästäni kerästä yhteensä pari solmua, ihmeellisiä epätasaisuuksia (yhdessä kohtaan lankaa oli hirveä kökkö!) ja muutenkin langan paksuus ja vahvuus tuntui vaihtelevan paljon. Leikkasin tosiaan yhdestä kohtaa pois noin 10 sentin pätkän, koska lanka oli paksua tuosta kohtaa.

Sisko vietti myös eilen 16.1. syntymäpäiväänsä, ja teinkin hänelle lopusta Purosta pipon. Oma piponi merino Nimbuksesta on jo kovan käytön ansiosta hieman nukkaantunut, jote miten lienee tuon Puron käydä... Mutta käytettäväksihän neuleet on tarkoitettu! Tehdään ensi vuonna uus jos nämä kuluu nopsaan ihan rumiksi.

Seuraavaksi vuorossa olisi tilaustyönä yhdet nuoren tyttösen lapaset, miehelle kenties paita, ja enon vaimokin antoi juuri eilen 4 kerää Novitan Tennesee-lankaa. Hänen kärsivällisyytensä ei kuulemma riitä neulomiseen, joten minä voinkin sitten alkaa etsiskellä ohjetta johonkin kivaan kesätoppiin itselleni... :) Yhdet villasukatkin on valmiina, niistä kuvia kunhan ovat matkalla sinne minne kuuluvatkin :D

1 kommentti:

  1. Kyl se vähän nukkaa jo tää paitakin.:/ sivuista. Mut ei haittaa.

    VastaaPoista