sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Inspiraation etsintää

Oma liikunta-/laihdutus-/kuntoilu-/elämäntaparemontti kaipa tällä hetkellä rutkasti inspiraatiota. Keräilin siis kuvia inspiraation kasvattamiseksi :)


Kertokaapa miten te muutte saatte motivoitua itseänne?

5 kommenttia:

 1. Mua motivoi vaatteet. Siis se, ettö mahdun tavoitekoon vaatteeseeni. Se on palkitsevaa. Samoin se, että voi fyysisesti ja henkisesti paremmin, kun viihtyy kehossaan. Ihminen voi olla lihava tai laiha, kunhan viihtyy omissa nahoissaan. Itse en viihtynyt 10 kg painavammassa kehossani, joten siksi laihdutus. Nyt voin hyvin ja olen enemmän sinut itseni ja oman koroopani kanssa. Tsemppiä elämäntaparemonttiin! <3

  VastaaPoista
 2. Mulla on sama juttu kun edellisellä vastaajalla, että vaatteet motivoi, koska haluaisin kerrankin pukea päälleni jotain nättiä muodottomien säkkien sijasta.

  Minua tuollaiset kuvat vain masentaa, koska vaikka laihtuisinkin, en näyttäisi tuolta...

  VastaaPoista
 3. Mulle ainakin tärkeämpää on hyvä olo kuin mahan koko. Ystävän anoreksiaa seuranneena oon aika allerginen laihdutuspuheille, jos kyse ei ole vakavasti ylipainoisen ihmisen laihdutussuunnitelmista. Mieluummin pyöreämpi ja päästä terve kuin laiha ja mieleltään kipeä. Huomaan omalla kohdalla, että liikunta tuottaa hyvää oloa ja myös positiivisempaa kuvaa omasta kehosta, vaikkei koko muuttuis miksikään.

  VastaaPoista
 4. Täällä kompataan edellistä kirjoittajaa. Noi kuvissa olevat laihat tyypit ärsyttää, koska todellisuudessa noita kuvia on käsitelty ja liian laiha ei ole kaunis. Meillä on myös ollut lähipiirissä syömishäiriöistä kärsiviä. Sitä on aika varovainen siinä, miten puhuu omasta kehostaan. Jos oikeasti on normaalipainoinen, niin ei kannata hirveesti puhua laihdutuksesta, sillä ne joilla on ongelmia syömisen suhteen saavat siitä vain lisäpotkua vääristyneisiin kuviin itsestään (ja muista).

  VastaaPoista
 5. En mäkään mitään anoreksiaa ihaile, niin laihat ihmiset on jotenkin jo kammottavan näköisiä.... Mutta ei kai laiha tarkoita aina samaa kuin mieleltään kipeä ja päinvastoin?

  Nuo kuvat on tietysti käsitelty, eihän ne vastaa mitenkään todellisuutta. Mutta esimerkiksi Shakira on mitoiltaan normaalinkokoinen nainen :)

  Itseä vaan harmittaa kun mitkään vanhat vaatteet ei mahdu päälle, ja nykyisen muodin mukaiset vaatteet (pillifatkut, kynähameet jne) eivät mahdu nekään :( En pyri tarkoituksella paljoa laihtumaan, lähinnä haluisin siis kropasta sopusuhtaisemman ja samalla paremman kunnon :)

  Niin, ja jotkuthan laihtuu ihan helpolla noin vaan... (eikös niin Kanelibasilika?) :P

  VastaaPoista