sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Vapun vietosta takaisin arkeen

No niin, tuli sitten pe ja eilen mässäiltyä ihan kunnolla. Tänään yritetään hiljalleen päästä takaisin ruotuun. Tais tuossa mennä koko viikon hyvä työ hukkaan... Mutta käytiinpä sentään tänään pitkällä lenkillä koiran kanssa :)


Katsoitteko muuten kuninkaallisia häitä? Ai että morsian oli kaunis ja solakka! :)

Kate Middleton oli ilmeisesti laihtunut/laihduttanut häitä varten useampia kiloja. Mutta häiden tunnelma ei kyllä ollut läheskään niin lämmin kuin Ruotsin Victorian ja Danielin: ne olivat pelkkää iloa, onnea ja rakkautta! Nämä brittien pippalot tuntuivat jotenkin jäykemmiltä ja enemmän sellaiselta kansaa varten järjestetyltä showlta. Tietysti se kansan suosio on nykypäivänä todella tärkeää kuninkaallisille kun mitään muuta varsinaista valtaa heillä ei ole. Ja ymmärsin myös, että William ja Kate olisivat oikeasti halunneet pienet häät perhepiirissä. Mutta mielestäni on hyvä, että häät olivat sellaiset kuin olivat: kansa haluaa juhlia kuninkaallisiaan ja olihan tämä hyvää opetusta parille (varsinkin Katelle!) siitä millaista se kuninkaallisen elämä sitten oikeasti on...
Ehkä Vickanilla ja Danielilla oli enemmän aitoja tunteita mukana: olivat joutuneet odottamaan kauan että isän lupa epätavalliselle avioliitolle saatiin. Ja ovathan ruotsalaiset muutenkin todella lämpimiä ja välittömiä ihmisiä :D Kun katsoo kuvia heidän häistään, ei voi olla huomaamatta säteilyä kummankin silmillä ja kasvoilla :D Ja eihän brittihäissä edes vuodatettu yhtään kyyneltä julkisesti: ei äidit, isät tai itse pari kukaan tuntunut liikuttuneelta. Toisin Ruotsissa.


On ne häät kauniita tilaisuuksia, mun mielestä ihmiset ihan turhaan pelkää sitä liikuttumista. Mitä sitten jos itkee omissa häissään! :) 
Nyt palaan takaisin telkkarin (ja lätkän MM-kisojen) pariin. Ensi viikkoon!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti