tiistai 16. elokuuta 2011

Taas tuli tallusteltua!

Heips ja hurraa! Tultiin juuri karvakorvan kanssa ulkoa. Hölkkäsin/kävelin taas sen aloittelijan juoksukoulun aivan ensimmäisen treenin. Olihan se taas aika kamalaa tuskaa aika ajoin, mutta kun vain jaksoi, niin neljäs ja viides 4 min pyrähdys oli jo paljon helpompia! Mutta miten mä onnistun valitsemaan reittini aina niin, että ne juoksuosuudet osuu aina ylämäkiin? :P Tosin ei täällä kotinurkilla ihan tasaisia maastoja oikein olekaan... 


Sykemittari rupesi heti ekan 300 metrin kävelyn jälkeen huutamaan "check belt". Ärsyttävää. Yritä siinä sitten keskellä jalkakäytävää sorkkia sykevyötä parempaan asentoon... Noh, alkoi se sit toimia. Muuten olisinkin varmaan vaan kävellyt reippaasti. Kaloreita paloi peruskulutus poisluettuna 291 eli ihan kiva juttu :) Nyt täytyy vielä venytellä. Paikat on jo jumissa etukäteen eli yritän hiukan helpottaa huomisen sängystä nousemista... :)

kuva täältä, joskin tuskin alkuperäinen lähde

Pitäisiköhän sitä syksyllä taas ryhtyä joogaamaan yliopiston liikuntapalveluiden parissa... Viime vuonna kävin perjantai-aamun joogassa, johon kuului lopuksi ihana rentoutus. Kyllä oli energinen loppupäivä! Ohjaajakin oli tosi ihana, antoi tehdä omaan tahtiin ja omien voimien mukaan. Kerran menin kokeilemaan toisen ohjaajan vastaavaa tuntia ja se oli kyllä kaikkea muuta kuin rentouttavaa: opettaja suorastaa pakotti jokaisen yksitellen kokeilemaan päälläseisontaa yms. todella hankalia juttuja! Ja tunnin taso oli vielä merkitty aloittelijoiden tunniksi.... Mites te, rakkaat lukijani, kuuluuko jooga teidän harrastuksiinne ja millaisia kokemuksia teillä on kyseisestä lajista? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti