torstai 29. syyskuuta 2011

Mittanauhan numeroita

Enpäs edes muista mitä mittoja sain viime kerralla kun kaivoin mittanauhan laatikon pohjalta. Suht samoja kenties. Tuo lantio on se allekirjoittaneen ongelmakohta. 100cm. APUA. Vyötärön mitta on tänään 89 eli ei sekään kauhean mairittelevalta tunnu... 

Täytyy tästä lähtien ryhtyä seuraamaan noita mittoja hieman tiheämmin, ehkä niissäkin tapahtuu kehitystä tämän syksyn aikana :) Lantio kyllä ottaa omaan silmään esimerkiksi tanssitunnilla kun yrittää liikehtiä sulavasti mutta näkee kuvansa peilistä... Lisäksi luulen, että minulla on jotenkin "yliliikkuva" lantio kuten äidilläni. Eli jos esimerkiksi seison yhdellä jalalla, lantio vääntyy helposti sivulle. Ei tuosta tosin mitään (esteettistä haittaa suurempaa) vaivaa ole, ainakaan vielä. 
Maanantain ja tiistain tanssitunnit tuntuvat yhä kropassa ja tänään en varmaankaan ehdi urheilla koiranulkoilutuslenkkiä enempää. Kalorit kummiskin ovat pysyneet kurissa. Hassua muuten, että Kalorilaskuri antaa meikäläiselle paljon suuremmat kulutusluvut kuin mitä tuo taannoinen kehon koostumusanalyysi. Kalorilaskuriin sai laittaa säätöä reilut 470 kaloria alaspäin! Ja laskuri arvioi rasvaprosenttini olevan 15-26% kun taas analyysi kertoi karusti: yli rajojen eli 31,5%. Uskonen nyt tuota analyysitulosta, sehän kumminkin on tehty juuri minulle toisin kuin Kalorilaskurin arviot (jotka ovat siis tosiaan vain arvioita).

Tänään sitten koirulin kanssa taas tokokoulutukseen, odottelen innolla :)

1 kommentti:

  1. Nyt äkkiä lisää postauksia, mua alkaa huolettaa kun susta ei ole kuulunut mitään! :)

    Paino on tosiaan vähän huono mittari, kun nestekertymät ym. saattaa heittää painoa ihan kevyesti kilolla kumpaan tahansa suuntaan, ja jos lihasta tulee rasvan tilalle laihtuessa, niin lihashan tunnetusti painaa rasvaa enemmän. Lisäksi painohan ei tipu lineaarisesti, vaan sykäyksittäin. Jos paino näyttää enemmän kuin edellisellä viikolla, se ei siis missään nimessä tarkoita lihomista automaattisesti.

    Mulla on mittarina omat skinny-jeansit, joita en aluksi saanut kuin reisien kohalle, nyt osuu jo haarakohta paikoilleen :D Getting there, ja varmasti näkee tulokset :)

    Tsemppiä!

    VastaaPoista