perjantai 9. joulukuuta 2011

...

Elossa ollaan (jos nyt joku kaipasi). On vaan niin kiirettä (seli seli, laiskottelen nytkin sohvalla)... Ei vaan, pitäis kyl oikeasti saada itsestä revittyä pari vanhuuteen liittyvää tehtävää ja yhden gradun viimeistely samalla kun tekee 4-6 h töitä päivässä. 


Niin ja se joulukin tulee kohta... 
Olen löytänyt jälleen jouluradion :) Se on mukavaa kuunnella ihan vaan taustalla sellaista rauhallista joulumusiikkia (vaikka ei aina niin hyvää). Viikonloppuna menemme myös yksiin "pikkujouluihin". Jospa ensi viikolla saisi joulufiilistä vielä kun tuon AMK:n opinnot loppuu tältä syksyltä. Silti pitäis kyllä tehdä pari tehtävääkin vielä... 


Saimme miehen kanssa hyvinä asiakkaina eräältä luottokorttifirmalta lahjakortin Naantalin kylpylään. Ajateltiin tammikuussa lähteä yhdeksi päiväksi ja yöksi viettämään rauhallista yhteistä aikaa. Mä niin odotan jo lomaa! Mies kysyikin yks päivä (kun valitin väsymystä) että koska oon viimeks rentoutunut? Ööh, piti ihan miettiä, tuo pelkkä sanakin tuntuu kovin oudolta... Noh, luottavaisena odotan ensi tiistaita ja proffan vastaanottoa -> gradu saakoon kohta luvan olla valmis -> yksi stressinaihe vähemmän :D


Ensi vuosi tuonee tullessaan kaikenlaista uutta mut niistä sit myöhemmin (jos elettäis tää 2011 nyt eka loppuun :)

1 kommentti:

  1. Mekin varattiin juuri tammikuulle yö Naantalin kylpylään. Siellä on ihana ulkoallas, jossa on lämmintä vettä ja samalla voi ihalla tähtitaivasta. Käykää myös kävelyllä Naantalin vanhassa kaupungissa.

    Niin ja glögikakku maistui myös H:lle. Kun tulin keittiöstä olohuoneeseen, niin typy veteli jämiä mun lautaselta lusikalla ja totesi "nam, nam".

    VastaaPoista