keskiviikko 18. tammikuuta 2012

AUTSPitkästä aikaa (= varmaan vuoden tauon jälkeen) salilla. Tein alkuverryttelyä crossarilla ja sen jälkeen jalkatreeniä muutamallakin eri laitteella. Kokeilin myös askelkyykkyä (3 x 20) harteilla 7,5 tanko plus 2,5 x 2 painot = 12,5 kg. Nyt on jalat muuten muussia! Mutta eräs tavoite tuolla salitreenillä voisikin olla kiinteyttää näitä perinteistä naisten ongelma-alueita, eli persusta ja reisiä... Oon nuoruudessa pelannut lentopalloa, eli jokanäköistä kyykkyä on tullut tehtyä aika lailla. Mikä siis tarkoittaakin sitä, että olen ronski muija tuosta alavartalosta (ja nyt vuosien myötä olen niiden ihasten lisäksi kerännyt mukaani myös sitä läskiä...) Pitäisi siis suunnata treeniä jatkossa jotenkin nimenomaan tuohon rasvanpolttoon, eikä niinkään kasvattaa enää enempää lihasta. Olenkin yrittänyt olla salilla tarkkana, että teen paljon toistoja kevyillä painoilla. Salin oheen tarvitsisi kyllä aerobista liikuntaa. Ensi keskiviikkona lähdenkin ystävän kanssa tutustumaan ihan uuteen lajiin eli spinningiin! :)
Toivon että innostuisin spinningistä, sillä olen ymmärtänyt että se olisi oikein hyvää aerobista urheilua? Saisin siten hiukan vaihteluakin näihin normilajeihin. Mutta saas nähdä :) 


Salitreenin saldo oli muuten 1 tunti 20 minuuttia, 335 kaloria, keskisyke 113, max.syke 159. Ja oli kivaakin vaikka ei vois uskoa näin pitkän tauon jälkeen :) Loppuviikon taidan pitää salista vapaata ja tyydyn vaan ulkoilemaan koiran kanssa. Olen usein aloittanut liikkumisen uudelleen liian innokkaasti, mikä sitten myös tappaa sen liikunnan ilon aika tehokkaasti... 


Viikonloppuna suuntaammekin sitten Miehen kanssa Naantalin kylpylään lillumaan eli vihdoin on tiedossa myös rentoutusta (plus hemmottelua eli kasvohoito ja hieronta, jes!). Enpä muista koska olisin viimeksi nauttinut tuollaisesta luksuksesta. Mutta nyt ryhdyn valmistautumaan seuraavaan koitokseen, joka on seisominen näillä jaloilla ilta Eteläpäädyssä kannustamassa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti