keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Toiveita?

Tällä hetkellä tuntuu ettei tänne blogimaailman puolelle ole oikein mitään (uutta) kerrottavaa. En viitsisi sepustella myöskään pelkkiä vauvajuttuja, kun tämä blogi ei alunperinkään ollut mikään "pelkkä" raskausblogi. Itse en myöskään jaksa lukea sellaisia blogeja, joissa vain hehkutetaan omaa vauvaa ja äitiyttä, ja ihmetellään joka ikistä pientä virnettä palleron kasvoilla. Okei, ehkä näiden blogien kirjoittajat kirjoittavat enemmän itselleen ja esimerkiksi tutuille. Ja kaikki äidithän sitä ajattelee, että se oma pikkunuppu on se maailman ihanin ja suloisin.... :P Myös muuten elämäni lienee sitä tavallisen harmaata arkea, etten osaa nyt oikein repiä siitä mitään kerrottavaa.


Mutta koska hyvät bloggailuaiheet ovat siis viime päivinä karttaneet meikäläisen pääkoppaa, niin heittäisinkin pallon teille siellä ruudun toisella puolella. Toivoisin ideoita ja ehdotuksia kirjoitusaiheista! Jospa sillä tavoin tulisi paljastettua vaikka jokin ihan uusi (ja kenties itsellekin vielä piilossa oleva) puoli itsestäni...? :D Eli laitelkaa kommenttiboksiin ehdotuksia teemoista tai vaikkapa kysymyksiä mitä tulee mieleen :) 

2 kommenttia:

  1. Mä voisin mielelläni haluta lukea postauksen aiheesta: "maalaistyttö kaupungissa" sillä koen itsekin olevani sellainen. Miten olet päätynyt tähän tilanteeseen ja meinaatko vielä joskus siitä pois? :)

    VastaaPoista
  2. Haluamme kuulla ihanasta koira-asukista! :)

    VastaaPoista