sunnuntai 12. elokuuta 2012

...

Tervehdys taas pitkästä aikaa. Kaikenlaista on kyllä sattunut ja tapahtunut, mutta jotenkin en ole osannut tänne kirjoittaa oikeastaan yhtään mitään. En ole myöskään jaksanut kuvailla esimerkiksi uusia ostoksia tai muita juttuja, ja on nuo mahakuvatkin kyllä jääneet ottamatta... Asiat tapahtuvat ja päivät kuluvat, mutta mitäs sitten, ketä kiinnostaa...?

Jotenkin motivaatio kirjoittamiseen on nyt kateissa. Jos tosiaan haluaa itselle kerätä muistoja niin kannattaisi ehkä mieluummin pitää ihan paperista päiväkirjaa, se sentään säilyisi varmemmin! Elämässäni ei myöskään tunnu tapahtuvan yhtään mitään mielenkiintoista mistä kirjoittaa, päivät ja viikot vaan etenevät kuten aina ennenkin. Aloin siis tässä miettimään että miksi tänne nyt ylipäätään kirjoitan mitään? 

2 kommenttia:

  1. Kyllä se innostus saattaa tulla takasinki :). Itellä ainaki, välissä oon ollu monta kuukautta poissa (tosin ihmiset voi kyllästyä katteleen, että joko sieltä tulis tekstiä :D) tai ainaki niin etten saa aikaseksi montaa tekstiä puolen vuojen aikana. nyt pitäs mullaki ryhdistäytyä ja tehä päivitys7päivityksiä meän kesälomareissusta..

    VastaaPoista
  2. Kiinnostaa! :D sitäpaitsi näkisin itse elektronisen aineiston päinvastoin vihkoa säilyvämpänä. Ja voithan tulostaa blogiasi paperille jos haluat, ja voi silläkin tehdä ihan hienon vihon värkkäämällä kannet yms.

    VastaaPoista