lauantai 18. elokuuta 2012

Äitiyspakkaus haettu :D

Eilen perjantaina postiluukusta kolahti äitiyspakkauksen saapumisilmoitus :) Meikäläinen riensi tietysti heti postiin raahaamaan laatikkoa kotiin. Vaikka uusi ÄP jo julkaistiinkin niin meille tuli vielä tämä "vanha" jota taidetaankin jakaa tosiaan pitkälle syksyyn. Itse pidän tämän pakkauksen vaatteita tosi nätteinä, eli ei harmita vaikka ei saatu mitään design-laatikkoa. Ja tässä vanhassa on esim. noita harsojakin useampia, uudessa pakkauksessa vain yksi (?).

En nyt ryhdy kuvailemaan ja esittelemään paketin sisältöä sen tarkemmin, sillä tämän blogin lukijoissa lienee porukkaa joille on myös paketti tulossa tai sitten koko aihe ei ole ollenkaan ajankohtainen saati kiinnostava.

Tavaraa alkaa olla kertynyt aika lailla, ja ryhdyinkin jo lakanoiden pesuun. Kaivoimme äitini kanssa viime viikonloppuna minun ja pikkusiskoni ja -veljeni vanhoja vaatteita mummolan vintiltä, ja nyt olisi tiedossa jo aiempien hankintojen lisäksi myös näiden vaatteiden sekä pehmolelujen ja lakanoiden pesua. Löydöt olivat kyllä aikamoista retroa ja herättivät hauskoja muistoja :D Petivaatteita meillä nyt onkin jo aika kasa, samoin vaatetta. Vaikka onkin kyllä vaikea tietää mitä kaikkea noista nyt lopulta tulee käytettyä, ja missä vaiheessa mikäkin koko sopii edes pikkuisen päälle. Mieheni järjestelikin jo innostuksen puuskassaan makuuhuoneessa olevaa hyllykköä, johon olisi tarkoitus saada kaikki vauvan vaatteet mahdutettua. Hyllykössä oli pari laatikkoa mutta vielä pitäisi hankkia jotain koreja. Ensi viikonloppuna siis suunnaksi Ikea :) 

Huomenna käymme todennäköisesti myös hakemassa lainaksi luvatun hoitopöydän sekä vaunujen kopan, joten saadaan taas jotakin hommia alta pois :) Miehen työkaveri taas on luvannut myydä meille halvalla hyvän pinnasängyn. Oottelenkin tässä sitten seuraavaksi koska tuo kaveri saa siitä kuvan otettua ja hakupäivän sovittua. Ennen sitä kun ei oikein voi hankkia mitään pinnasängyn suojaa yms...

Mutta tänään suuntaamme Kierrätyskeskukseen ensin viemään vanhaa kamaa ja sitten taidan kierrellä hieman katselemassa löytyisikö sitä tälle babylle vielä jotain tarpeellista... :D


1 kommentti:

  1. Mä laitoin äp-hakemuksen menemään heti kun se uusi pakkaus julkaistiin.. Alunperin panttasin sen lähettämistä siksi että jos sattuisin saamaan uuden mutta nyt kun uusi julkaistiin niin toivonkin että saisin vanhan :D Olihan siinä uudessakin kivoja juttuja (varsinkin se laatikko!) mutta kokonaisuudessaan se 2011-pakkaus oli mun mielestä paljon kivempi :)

    VastaaPoista