tiistai 16. lokakuuta 2012

Martat

Edellisessä kirjoituksessa pohdiskelin hieman noita harrastuksia. Yksi mikä on jo jonkin aikaa kiinnostanut mua on liittyminen Marttoihin. Olen kuitenkin jotenkin sellainen koti- ja käsityöihminen, joten uskoisin että voisinkin tykätä tuollaisesta toiminnasta. Ongelmana vain on se, että oman naapurustoni Martat ovat aika lailla (anteeksi nyt vaan) vanhojen mummojen kahvittelupiiri, tai ainakin tällaisen kuvan olen saanut... Eli en uskoisi viihtyväni porukassa, jossa kaikki muut ovat eläkeiässä :/ Vaikka olenkin henkisesti mummo (!) :D Muiden alueiden Martoista on hiukan huonosti tietoa ainakin Marttojen alueen nettisivuilla, ja nuoremmille suunnatut Martat kokoontuvatkin sitten Helsingissä. Sinne en varmasti jaksaisi kuitenkaan lähteä vaikka olisi saman ikäistä seuraa tiedossa. Ja toisaalta toivoisin kyllä tuonne Marttoihinkin lähtemään jotakuta kaveriksi, sen verran ujo kumminkin olen :P En tunne täältä lähialueilta (=Espoosta) oikeastaan ketään, jos nyt ei lueta mukaan appivanhempia... :/

2 kommenttia:

  1. Mäki oon välillä miettinyt martta-toimintaa, mutta en oo vielä innostunu niin paljon, et olisin päätyny mukaan. Joku säännöllinen harraste olis kiva, mutta toisaalta tarvetta olis enemmän ehkä kuitenkin jollekin liikunnalliselle. Mutta martat tulee säännöllisin väliajoin mieleen kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin olis kyllä tarvetta jollekin liikunnalliselle, katsotaan josko liittyisin tohon läheiseen naisten kuntokeskukseen ens vuonna (täytyy ainakin yrittää päästä eroon näistä kiloista!) Nähdään varmaan seuraavan kerran sitten kun vauva on putkahtanut maailmaan?

      Poista