tiistai 30. lokakuuta 2012

Valitusta vaivoista

Oh hoh, tähän asti niin lempeästi ja helposti edennyt raskaus onkin nyt näyttänyt kaikki ikävämmät puolensa. 

Aiemmin syksyllä hieman kiusannut iskias on palannut, ja sohvalta nouseminen saati sitten koiran kanssa kävely on tällä hetkellä aikamoista tuskaa ja taaperrusta. Vaan kyllä silti kävellään, tultiin juuri 40 min lenkiltä. Reitit pitänee vaan aina suunnitella niin, että jos satun nuupahtamaan matkalla niin voidaan karvakorvan kanssa oikaista hiukan lyhyemmälle lenkille.

Totesin muutenkin miehelle eilen, että jo hiusten kampaaminen aamulla ja säädyllisesti pukeutuminen tuntuvat raskailta suorituksilta. Eilen vietin kuitenkin pari tuntia mukavien tulevien marraskuun mammojen seurassa :) Olen rekisteröitynyt eräälle foorumille, jossa on voinut jutella muiden marraskuussa lapsen saavien kanssa. Tätä kautta olemme sitten tavanneet täällä pääkaupunkiseudulla asustavien "marrasmammojen" kanssa :D Oli mukavaa istua lounaalla ja jutustella. Muutama vauva onkin jo syntynyt tuohon porukkaan, mutta katsotaan kuka on ensimmäinen joka tuo pienen käärön tapaamiseen... :) 

Tänään on viikkoja kasassa 37+6. Vauva voisi mun puolesta vaikka jo tullakin, vaikka yhtään mitään merkkejä ei kyllä mun mielestä ole ollut... Jotain nipistelyä yms, mutta luulen niiden olevan ennemminkin ilmavaivoja :P Olen jo monta päivää ollut inhottavasti flunssassa, mutta nukkunut silti ihmeen hyvin. Päiväunet tosin tuntuvat joka päivä oikein hyvältä idealta :D Hassua kun aiemmin en ole osannut nukkua päiväunia ollenkaan, olen vain kökkinyt hereillä iltaan saakka olinpa kuinka väsynyt tahansa. Ehkä tämäkin on jokin hormonitoiminnassa aiheutunut muutos: äidin pitää levätä kun sattuu sopiva sauma siihen olemaan... :P

Lauantaina meillä vieraili tosiaan joukko ihania naisia. Porukka oli pienempi kuin aluksi oli puhetta, mutta mukava sakki oli kumminkin koolla. Tarkoituksena ei siis ollutkaan pitää mitään baby showeria, vaan ennemminkin kutsua naispuolisia ystäviä kylään kun vielä ehtii. Yksi vauva ja kaksi taaperoakin saatiin sitten "kaupan päälle" kyläilemään. Sain naisilta lahjaksi Vauva-lehden vuodeksi sekä yhdeltä ystävältäni kaikkea ihanaa pientä kosmetiikkaa itsen hemmotteluun. Vieraat myös kirjoittivat mulle kirjaan arvauksiaan tulevan käärön syntymäajasta, -painosta, -pituudesta ja hiusten ja silmien väristä. Esitettiin arvauksia myös nimestä ja annettiin ohjeita tulevaan :D Ajattelin ottaa tuon kirjasen mukaan sairaalaan ja kirjoitella siihen perään sitten "oikeat" vastaukset ja omia ajatuksia enemmänkin. 

Katsotaan kauanko tässä vielä pitää kypsyä. Oikeastaan kaikki on muuten valmiina, mutta tänään en shoppailureissulla vielä onnistunut löytämään sellaista kauratyynyä. Jorvissa vieraillessa kehotettiin ottamaan oma mukaan jos haluaa sellaista käyttää. Vielä pitää sitten keitellä tutteja, tuttipulloja ja leluja yms sekä ommella muutamia juttuja. Muuten paikat onkin kunnossa :) Ja kiitos taas Kanelibasilikalle vauvatarvikkeista, saimme lainaan vielä imetystyynyn sekä sitterin. Vitsailimmekin, että mähän en enää muista mitä kaikkea ollaan edes saatu lainaan, mutta ehkä tavaroitaan lainanneet tulevan sitten penkomaan mun kaappeja ja ottavat omansa takaisin. Tosin Kanelibasilikan tuomien tavaroiden palautusta varten tarvitaan jo pakettiauto... ;P

1 kommentti:

  1. Säkään et sentään ole supernainen! Ei se raskaus ole turhaan nimetty raskaudeksi. Loppuakohti se on raskasta. Tsemppiä vaan, onneksi loppu häämöttää!

    Ja hyvä, että tavarat tulevat käyttöön tärkeälle pienelle miehelle. Ei malteta odottaa, että tapaamme Hänet!

    VastaaPoista