tiistai 6. marraskuuta 2012

Tylsää....!

Enpä olis uskonut mutta onpa mulla tylsää täällä kotona...! Tänään kyllä nukuin sentään kellon soittoon eli aamukasiin asti sen yökukkumisen sijaan, mutta koko päivän olen vain pyöriskellyt kotona tietämättä mitä tehdä. Digiboksiin tallennetut ohjelmatkin on jo katsottu, eikä Ylen Areenasta nyt löytynyt mitään kivaa, kirjaa ei innostanut lukea, sukankudinta oon hiukan pidellyt mutta ei sitäkään koko päivää jaksa... Ja siivottavaa ei nyt ole, enkä sitäkään viitsis. Appiukko haki viel koirankin päivällä luokseen seurakseen niin enpä ole käynyt tänään lenkilläkään! Ja tuo räntäsade ei kyllä kauheasti olis inspiroinutkaan ulkoiluun :P 

Huomenna tulee täyteen 39 viikkoa. Mä olisin kyllä jo ihan valmista kauraa, mutta kun ei tunnu oikeastaan miltään. Eilen illalla jotain pientä jomottelua mutta se oli kyllä niin mitätöntä ettei semmosesta voi edes sanoa mitään sen enempää... Jalat on muuten tällä hetkellä niin paksut, että en tiedä mitä tekis! 

Kunpa lähtö nyt olis jo lähellä, tää ei enää jaksais odotella :P

2 kommenttia:

 1. Kannattaa keskittyä oman itsensä hellimiseen nää viimeiset päivät. Tee kotiin pieni day spa. Laita jalat jalkakylpyyn, rasvaa koko kroppa, laita kasvonaamio ja lakkaa kynnet. Mä kävin myös kampaajalla ja laitoin kestovärit ripsiin ja kulmiin. Et ehdi itseesi kuitenkaan keskittyä sitten vähään aikaan.

  Mua lohdutti silloin kun vauva ei meinannut haluta tulla maailmaan, että yleensä täysiaikaiset vauvat ovat synnyttyään helppohoitoisempia ja tyytyväisempiä. Ne nukkuvat ja syövät paremmin. Näin kävi meilläkin. Ja osta ihmeessä maitohappobakteeria kotiin, meillä toimi erittäin hyvin. Aloitettiin 4 päivän ikäisestä antamaan ja annettiin koko ensimmäinen vuosi. Lapsella ei ollut vatsavaivoja eikä sairauksia. Voi toki olla tuuriakain, mutta uskon myös noihin bakteereihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea nuo kestovärit, ajattelinkin joskus että mammalomalla kerkeen sit kasvohoitoon vaan enpä ole kerenny. Ehkä huomenna neuvolan jälkeen pitää poiketa tuossa läheisessä kauneussalongissa ja tilaan koko helahoidon! :D

   Poista