tiistai 5. helmikuuta 2013

Kenkiä kenkiä kenkiä!

Juuri kirjoittelinkin täällä kuinka ostin Partioaitasta itselleni ne ihanat punaiset talvikengät. Sain joululahjaksi lisäksi mummulta lahjakortin Kenkä-Mekkaan talvikenkiä varten. Tuon lahjarahan ajattelin käyttää hieman nätimpien "kaupunkikenkien" ostoon. Ja tällaiset sieltä sitten lähti mukaan :)


Nämä tuntuvat jalassa todella hyviltä, vaikka korko näyttääkin kapoiselta. Se on kuitenkin ainakin mulle sopivan matala, mutta silti naisellinen :) Kiva saada nätit saappaat niiden rähjäisten maihareiden tilalle. Kenkä-Mekassa oli jotkut tasarahapäivät, ja nuo saappaat maksoivat vain 45€. Lahjarahaa siis jäi vielä ja päätin ostaa myös tennarit kevääksi, sillä vanhat Converseni ovat jo puhki kuluneet. Valikoimaa kevään kenkistä ei kauheasti ollut, mutta nämä mustat perustennarit sopivat mun jalkaan kivasti. 


Lyhyen ajan sisällä oon siis ostanut jo kolmet kengät ja vielä yhdet olisi listalla. Eli seuraavaksi tarvitsisin aerobiciin sopivat kengät. Laskeskelin just, että nuo nykyiset sisäpelikenkäni on hankittu kun vielä pelasin lentopalloa, eli lukioaikana. Siitähän onkin jo jotain 10 vuotta... :P Ja nuo sisäkegät on todellakin tarkoitettu pelaamiseen, eli eivät oikein sovi tuollaiselle aerobic-tunnille. Pohdiskelin, että otan jonkun kilotavoitteen, mihin päästyä saan sitten luvan käydä ostamassa nuo uudet tossut :D Paino ei nyt tänä aamuna kyllä ollut laskenut ollenkaan, eikä ihme niiden herkkujen jälkeen mitä viikonloppuna tuli mun vanhempien luona ollessa syötyä... Eilen olin jälleen myös body-tunnilla, ja ainakin vatsalihastreeni oli tehokasta kun koko keskivartalo on aikas kipeenä :P Kävimme muuten juuri tänä aamuna miehen kanssa Stockmannilla ostoksilla. Mies sai jouluna lahjarahaa vaatteiden ostoon ja niitä poikkesimme nyt katselemassa. Ja kyllä yksi paita tarttui mukaankin. Mä sen sijaan ostin urheilurintsikat, tai paremminkin kunnon liivit. Paree nyt jumpatessa pistääkin kunnon tuki tuohon etumukseen, ettei rintamus veny ihan polviin saakka... :D

1 kommentti: