torstai 18. huhtikuuta 2013

O-M-G

Ajattelin, että olisi hyvä kerätä jotain todistusaineistoa itselle tästä elämäntaparemppa-/laihdutusprojektista. Siis vaakalukemien lisäksi. 

Otinkin  tänään itsestäni sellaiset "tämä on tilanne nyt" -valokuvat sekä sivuprofiilista että edestä päin. Ja siinähän sitten kaikki vatsamakkarat, selluliitit ja raskausarvet varmasti olivat oikein koreasti esillä... Ensimmäinen ajatus oli vaan että hyi yäk. Pidän ne kuvat kumminkin tallessa. Jottei todellisuus unohtuisi. 

2 kommenttia:

  1. Nyt sitä positiivista ajattelua, se kroppa on kantanut sulle ihanan vauvan :) Ole lempeä, Roomaakaan ei rakennettu päivässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu naisen kroppa on kyllä ihmeellinen :) Tuosta lempeydestä: katselin eilen kolmen vuoden takaisia lomakuvia ja ei ne näyttäneet yhtään niin kamalilta kuin muistin :D Nuo uudet valokuvat on kumminkin hyviä, niihin voi sitten parin kuukauden päästä verrata. Oma pää kun ei aina kuulemma pysy niin hyvin muutoksissa mukana että huomaisi muutoksen ihan itse peilistä. Mutta valokuvista näkee itsekin erot :)

      Poista