tiistai 16. huhtikuuta 2013

Tiistai

Sain perjantaina postissa arpajaisvoittoni :) Mä joka en koskaan voita arvonnoissa kuin korkeintaan jotain mainoslippalakkeja jne, voitin nyt kerrankin jotain kivaa :D


Eli miraana arpoi blogissaan tällaisen Tiny Diner -ruokailualustan. Tuo alusta on siis jotain kumimaista(?) ainetta, eli helppo pitää puhtaana. Alusta pysyy pöydässä kiinni imukupeilla ja edessä on tuollainen kouru, johon ainakin näin periaatteessa putoaisivat sitten suurin osa suun ohi menevästä ruoasta :) Vielä en ole päässyt testailemaan. 

Torstaina oli Stockan Hulluilla Päivillä tarjouksessa himoitsemani Stokken valkoinen Tripp Trapp -tuoli hintaan 129€ (norm. vähintään 179€). Tein esivalmisteluina itselleni muistilistan, jotta ehtisin nopsaan tilata tuolin nettikaupasta heti aamukasilta. Enpä siltikään ehtinyt, tuoli myytiin parissa minuutissa loppuun. Meikä siinä näppäili Stocka-kortin numeroa kun sain ilmoituksen että hups, tuote myyty! Noh, sunnuntaina tuli mainossähköposti Stockalta, että Tripp Trappeja on nyt tullut lisäerä myyntiin ja mähän klikkasin sen heti saman tien itelleni! (Tai siis jäbälle, kröhöm...) Nyt pitäisi postin mukana kolahtaa sitten ilmoitus paketista :D Laitan kuvaa tännekin kunhan saadaan tuoli kotiin. Tuohon settiin ei kuulu se baby set tai pehmusteet, eli ne pitää vielä hankkia. Mutta jäbä on ensi pe vasta (jo!) 5kk, eli tuolle syöttötuolin hankinnalle ei vielä olisi ollut mitään hurjaa kiirettä. Kiva kumminkin että tuli hommattua :D

Varvas on edelleen kipeä. Harmittaa kun ei pääse kunnon lenkeille. Ehkäpä se tästä hiljalleen paranee. Elmo-koirallakin on tosiaan olleet tassut kipeinä kun kävelyteillä on vielä tuota karkeaa soraa joka raapii pahasti :/ Nyt on sitten pesty ja voideltu tassuja jokaisen lenkin jälkeen, ja viime yönä Elmo joutui pitämään kauluria, ettei nuolisi tassujaan. 

Meidän Jättinenä :)

Eilen oltiin taas vauvauinnissa ja jäbäkin alkoi hiukan jo lämmetä tuolle uimiselle. Pikkukädet läiskyttivät vettä ja hymyjä jaeltiin sekä äidille että isälle :D Ensi viikonloppuna pitäisi käväistä jäbän kanssa passikuvassa, jotta saadaan passihakemus vetämään :) Lähdemme siis toukokuun lopulla muutamaksi päiväksi Kreikkaan ja nykyisinhän pienetkin vauvat tarvitsevat oman passin. 

Nyt kuitenkin suuntaan vielä jääkaapille etsimään aamupalaa ennen kuin jäbä herää aamun ekoilta päikkäreiltään :)

4 kommenttia:

  1. Minäkin klikkailin meille TrippTrappin. :) Oli sen verran hyvä tarjous, vaikka alunperin olinkin sitä valkolakattua miettinyt. Nyt pitäisi vielä haalia ne loput osat kasaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin mietin sitä valkolakattua, mutta tuo valkoinen nyt tuli tilattua :)

      Poista