torstai 9. toukokuuta 2013

Tripp Trapp

Vihdoin se Tripp Trapp saapui tähän talouteen! Tai siis on se jo jokusen päivää ootellu mun kokoamisintoa tuolla nurkassa lootassaan. Tänään sitten sain inspiksen.


On se nätti.

Eikä ollut edes vaikeaa koota, vaikka vähän sähläsinkin... :P Kolautin myös yhden osan olohuoneen sohvapöytään ja kirosin jo itsekseni että nyt tuli lommo, mutta enpä sitten huomannut mitään jälkeä :) Mummu (eli mun äiti) on luvannut ostaa jäbälle lahjaksi sen baby set -turvakaarisysteemin, jotta saadaan ryhtyä treenaamaan tässä istumista. Odotan kyllä jo sitä, sillä jäbän syöttäminen omassa sylissä on välillä aikasmoista temppuilua. Jäbä on keksinyt, että käsillä voi huiskia ja jaloilla potkia myös syödessä, joten keskittyminen siihen itse syömiseen on välillä vähän heikkoa :D Aiemmin saatoin syöttää jäbän sitterissä, mutta poika ei tunnu nykyisin tykkäävän siitä yhtään. Tuloksena on vain hirveä huuto. Pienessä takanojassa syöminen ei selvästikään tunnu kivalta. Ja muutenkin poika pyrkii koko ajan kovasti nojaamaan eteenpäin eli istuma-asentoon.

Olemme tässä pari päivää jäbän kanssa ihan vain keskenämme, sillä mies lähti isänsä ja veljensä kanssa hakemaan purjevenettä telakalta (tai mikä se paikka nyt onkaan). Mies otti koirankin mukaansa niin mun ei tarvitse huolehtia siitä, ja vaikeaahan se olisikin lähteä koiran kanssa ulos neljä kertaa päivässä kun pitäisi aina ottaa jäbä mukaan. Me ei olla tässä tehty oikeastaan mitään erityistä, ollaan möllötetään vaan ja nautitaan lämmöstä :D On muuten vaikea pukea jäbää, kun tuntuu että poika on esimerkiksi turvakaukalossa istuessaan välillä ihan hikinen, mutta toisaalta ei halua/uskalla kovin kevyelläkään vaatetuksella lähteä kotoa. Huomenna suunnataankin heti aamusta ystävän luokse katsomaan jäbän pikkuserkkua, pientä 2,5v tyttöä :)

Eilen muuten huomasin, että jäbälle on tulossa alaleukaan eka hammas :)

Valoisaa helatorstaita!

5 kommenttia:

 1. On se kaunis :). Jos nyt voisin päättää, saattaisin ehkä satsata tuohon tuoliin, mutta nyt son vähä "myöhästä", ko O on jo niin iso, ois pitäny esikoiselle jo hankkia ;). Enää ei vaikuta :D.

  Saatiin O:lle sitte semmonen kopio tuosta, en muista ees merkkiä, mutta kyllä häätyy sanoa, että huomaa kyllä eron TrippTrappiin! Mutta on seki asiansa ajanu, joskin sen jälkeen ko muksut sitä ei enää tarvi syöttötuoliominaisuudessa, niiin voi olla, että se lähtee veke..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aattelin just, että tää tuoli menis sitten aika pitkään. Meillä on keittiössä kangaspäällysteiset tuolit niin tää on ehkä parempi istumapaikka sitten taaperoikäisenäkin kuin nuo tavalliset tuolit. Pysyypä tuolien kankaatkin kenties parempina pidempään :D

   Poista
  2. Meilläki on kankaiset tuolit, vaan se kangas on semmosta, että siinä ei näy paska :D. Tokihan se siis likanen voi olla, sitä ei vaan näy ;). Saa nähä saisko O synttärilahjaks Ikean juniorituolin vai mennäänkö tyyny pyllyn alla hetken aikaa :D

   Poista