tiistai 15. syyskuuta 2009

Saapassukat

Vihdoin sain otettua edes pari kuvaa tänne esiteltäväksi! Pari huivia ja muutamat sukat sekä muutakin olisi kyllä valmiina, mutta olen ollut laiska kuvaaja. Ja opiskelut sekä työt viime aikoina syöneet kaiken vapaa-ajan. Eli jos olen jossain välissä käynyt kotona muutenkin kuin nukkumassa on mielessä pyörinyt enemmän esimerkiksi puhdas pyykki kuin valokuvaaminen.

Nämä viimeistelin ihan äskettäin.



Kyseessä ovat siis Väinö-säärystimet joihin olen tehnyt vielä sukkaosan omasta päästä. Halusin itselleni pitkävartiset (tai pitempi vartiset) sukat, joita voin käyttää näiden lyhytvartisten saappaiden kanssa. Kun loska lentää, voin sulloa farkkujen lahkeet sukkien sisään. Taisin tosin tehdä säärystimetkin hieman liian kireällä käsialalla, sillä tuntui että silmukkamäärä ei vaan riitä mun pohkeisiin (tai sit oon paksupohkeinen!). Sukat olisivat siis voineet olla vieläkin pidemmät, mutta kun huomasin etteivät ne todellakaan mahdu näihin pohkeisiin, tein vain 6 palmikonkiertoa.



Kuten aiemmin kerroinkin, olen todella huono tekemään minkäänlaisia käsitöitä omasta päästäni. Ehkäpä kokemus ja kokeilu tuovat tullessaan varmuutta tähänkin asiaan :) Ja itselleen kun tekee niin voi jälki ollakin vähän sinnepäin neulottua...

Jonossa omaa kuvaus- ja esittelyvuoroaan odottavat vielä niin moni työ. Niistä tuonnempana enemmän. Nyt vain syyssateita odottelemaan :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos kiitos :D Sukkien kärjestä tuli omasta mielestäni vähän hassu, olisi pitänyt kaventaa eri lailla. Mutta eipä se kärki sieltä saappaista näy! :D

    VastaaPoista