keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Tossua toisen eteen

Rakas päiväkirja.
Kaivoin tänään lenkkarit kaappien perukoilta ja lähdin hölkkälenkille miehen ja koiran kanssa. Ja se tulos: jaksoin hölkätä 3km lenkistä ainaskin puolet! Jes! 
Olen siis aina jotenkin vieroksunut juoksemista. Jossakin syvällä kalvaa kuitenkin haave siitä, että oikeasti jaksaisi juosta. Jos ei nyt marathonia niin naisten kympin vaikka sitten. 


Tuolla lenkillä tuli ihan oikeasti testattua uutta synttärilahjaakin: Suunnon t1c -sykemittaria.


Käyttö vaatii vielä opettelua. Mutta lyhyesti:
Poltin 192 kaloria
Keskisyke 158
Maksimisyke 186


Jospa se olisi tuo karvakorva joka innostaisi jatkossakin lenkkipolulle :)

2 kommenttia:

  1. Mitä tykkäsit tuosta mittarista? Mua huvittaisi hankkia, ja kokemukset kiinnostaisi. Tai ainakin ensivaikutelman perusteella. :) Olispa mullakin karvakorva joka ulkoiluttais! Sen sijaan innostuin taas spinningistä..

    VastaaPoista
  2. Kyllä tuo mittari on ihan helppo käyttää, kunhan tutustuu käyttöohjeeseen! Mulla ei ole aiemmin ollut sykemittaria, eli en osaa verrata muihin malleihin. Se minkä itse aina mokaa, on että unohtaa pistää kellosta näppäimet lukkoon kun lähtee lenkille... Sit vahingossa saattaa painaa noita nappuloita kesken kaiken. Tuossa mittarissa ei ole mitään nettisivusysteemiä, jonne ladata tietoja tms. mut totesin että tuskin jaksaisin edes mitään sellasta. Miehen Adidaksella on just sellanen nettisivu missä on koutsi ja erilaisia ohjelmia. Mut tää on mun mielestä ihan jees perusmittari :)
    Tuo karvakorva kyl pakottaa ja innostaa liikkumaan! :D

    VastaaPoista