tiistai 12. huhtikuuta 2011

Uutta kotiin

Saimme vihdoin tilaamamme tuolin. Kävimme miehen kanssa jo tammikuussa Kruunukalusteessa katselemassa ja löysimme tällaisen ihanuuden. Juuri sellainen laiskanlinna josta haaveiltiin :) Ja kangasvaihtoehdoistakin löytyi aivan täydellinen kangas. Nyt viime kuun lopulla soittelimme Kruunukalusteeseen, että missäköhän tuoli lienee. Siellähän se oli heillä maannut varastossa, eivät olleet vaan huomanneet ilmoittaa kun ei oltu vielä (meille annetun ohjeen mukaan!) maksettu loppusummaa.  
Pikkuhiljaa alkaa tämä koti tästä muotoutua (johan täällä on pari vuotta asuttu :P ) Uusi sohva on myös hankintalistalla, mutta tällaisessa taloudessa jossa toinen on päätoiminen opiskelija, ei rahaa kasva puissa ja siten sohvaakin varten varmasti säästellään jonkin aikaa... Plus että eihän se "täydellinen" löhöilypaikka noin vain löydy :D Tarvittais myös uusi matto sekä keittiöön että olohuoneeseen. Näin koiranomistaja on alkanut arvostaa mattoja jotka ovat
a) kumipohjaisia 
b) helposti putsattavissa. 
Tähän samaan satsiin liittyy myös se, että ostimme viimein keittiön roskakaappiin lapsilukot. Koira kun keksii yksin ollessaan käydä levittelemässä roskat pitkin poikin... (voitte kuvitella kuinka kiva on siivoilla sellasta sotkua kun työ- ja opiskelupäivän jälkeen raahautuu väsyneenä kotiin...) Samoin huoltoyhtiön miehet kävivät kääntämässä huoneiden ovenkahvat ylösalaisin: nyt meillä kuljetaan ovesta nostamalla ovenkahvaa :P Ainakaan vielä ei ole karvaturpa hoksannut miten avata ovet kun kahvaa pitääkin nostaa.... (koputan puuta)
Nytpä ryhdyn leipomaan. Ystävä piipahtaa illalla ja suunnittelin jo kinkkupiirakan ja peruspullan leipomista... Aurinkoista tiistaita!

2 kommenttia: