tiistai 9. elokuuta 2011

Kalorilaskuriin!

Aiemmin kesällä ajattelin, että liityn jälleen syksyn tullen (tai kun kesätyöt loppuvat) jälleen Kalorilaskuriin. Tulin kuitenkin äskettäin kävelylenkiltä koiran kanssa, ja mietin että miksi en liittyisi nyt jo? Tulisi selkeää rutiinia tähän loppukesäänkin jo, ja onhan mulla tietokone ja netti käytössä tuolla kesätöissäkin :)


Hieman masensi tosin tehdä muutokset Kalorilaskurin kalorinkulutus-sivulle, kun paino onkin pari kiloa noussut siitä keväisestä jäsenyydestä... Mutta edelleen olen ihan normipainossa (BMI 22,9). Tavoitteeni tässä elämänmuutosprojektissa keskittyneekin enemmän ennen kaikkea terveellisten ja liikunnallisten elämäntapojen opetteluun. Tämän päivän lenkillä poltin 117 kaloria (peruskulutus vähennettynä). Kun sää on hieman viileämpi, on koirallakin enemmän virtaa, mikä tarkoittaa että ulkoiluttajan sykekin on korkeampi :D


Asetin Kalorilaskuriin tavoitteeksi painaa 60 kg jouluaattoon mennessä, eli kutistumisen varaa on 6,1 kg. Jos pääsen tähän tavoitteeseen (ja valmistun yliopistosta) aikataulussa, mies lupasi palkinnoksi matkan IHAN MINNE TAHANSA! :D Eli motivaattori ainakin on kunnossa :) Saan päivittäin syödä 1845 kaloria, eli vajetta per päivä tulee reilut 300 kaloria. Se on varmasti ihan hallittavissa oleva tahti. Mutta nälkää en aio nähdä! Ja kesätyöpaikallani (leirikeskus) on mahtavat ruoat, mutta myös terveellisesti koostetut!


Nyt taidan keskittyä tuoreimpaan KG-lehteen, joka kolahti tänään postiluukusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti