torstai 11. elokuuta 2011

Suurin pudottaja

Kun Suurin pudottaja (alkuperäinen jenkkiversio) ensimmäistä kertaa ilmestyy ruutuihin, suorastaan inhosin koko realityshaibaa. Myöhemmin olen kuitenkin oppinut pitämään ja jopa addiktoitunut tuohon sarjaan! Uusi kausi pyörii taas telkkarissa ja meikäläinenhän istuu nenä ruudussa :) Löytyyköhän lukijoistani joku joka seuraa myös kyseistä realitya? Tiedän, että sarja on täynnä amerikkalaista höpöhöpödraamaa, mutta kukas sitä tylsää telkkariohjelmaa jaksais katsella? :P 




On jotenkin hienoa, että ihmiset pystyvät muutamaan elämäänsä. Kilpailijoille suurin muutos on kuitenkin ennen kaikkea elämänlaadun parantumisessa: ihminen joka ei aiemmin pystynyt kävelemään kuin max. 300m, juoksee nyt puolimaratonin :) Suurimman haasteen kilpailijat taitavat kuitenkin kohdata vasta palatessaan kotiin, kun arki iskee vastaan :/ Itse olen ihmetellyt, miten niin monilla kilpailijoilla on kotona mahdollista hankkia itselleen personal trainer? Ehkä tuollaiset palvelut ovat Jenkeissä halvempia, sillä Suomessa nuo ainakin maksavat aivan tuhottomasti... (puhuu yksi salaisesti omasta PT:stä haaveileva :) 


Ehkäpä mäkin joskus hankin PT:n ja juoksen sen puolimaratonin... 

1 kommentti:

  1. Sitä on hyvä katsoa katsomo.fi:stä illalla juuri nukkumaan mennessä. :)
    Minä tosin olen katsonut niitä enemmän joskus aiempina vuosina. Hermostuin niihin "pelaamisiin" eli kun koko ohjelma menee erilaiseen kinasteluun itse asian kustannuksella. Mutta mahtavia motivaatiohetkiä sieltä onneksi löysyy myös.

    VastaaPoista