keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Puolimatkassa!

Tänään tulee täyteen 20 viikkoa raskautta :)
Eräänlainen merkkipaalu siis. Tosin rakenneultra on vasta ensi tiistaina, enkä oikein ennen sitä osaa iloita tai riemuita tästä vauvasta. Niin paljon kurjiakin kertomuksia olen kuullut :/ Tosin oma olo on koko ajan tosi hyvä, ja mahakin on kasvanut niin ettei sen peittely enää oikein onnistu :) Työkaverit ei ole vielä kyselleet mitään, mutta ollaan tunnettu niin vähän aikaa että eivät varmaan koe asiakseen udella mun mahan koosta. 


Haluaisin kovasti jo kuitenkin hankkia vauvalle kaikkea :D Miehen kanssa tosiaan sovittiin, että vasta rakenneultran jälkeen saan ryhtyä oikeasti ostamaan tarvikkeita. Muutaman vaatteen olen tosin hankkinut kirpparilta. 


Fida-lähetystorilta.
Hirvipotkupuku, myssy ja haalari.Lieneekö nuo hiiret liian tyttömäisiä mahdolliselle pojalle?Nämä ostin jo jokunen viikko sitten eräältä lastenvaatekirpparilta.
 Nalleja ja sydämiä.Kietaisupaita ja omppupotkarit.


Ja sitten. Miehen töistä läksiäislahjaksi saama body :D
Kokoa 74/80 eli taitaa olla sopiva vasta runkosarjan loppupuolella...En ole raaskinut mitään kallista ostaa, eli hankinnat ovat olleet muutaman euron juttuja ja neutraaleja värejä. Lähinnä sen takia, että kun ei vielä tiedä ostaako tytölle vai pojalle.... Ja ei osaa edes arvioida mikä nyt on edes tarpeellista vaatetta pienelle.


Puhuttiin eilen miehen kanssa tuosta sukupuolesta. Nyt kun kaikki lähipiiriin syntyneet lapsoset on tyttöjä toivoisin meillekin jotenkin ehkä enemmän tyttöä. Olisi sitten kenties paremmin leikkiseuraakin? Tytöille on myös niin paljon ihania mekkoja ja muuta kaunista... Pojille vaan supersankareita tai traktoreita :/ 
Mutta jotenkin mulla on kuitenkin poikafiilis :P


Olen raskauden viikolta 10 alkaen ottanut aina kuvan viikon tullessa täyteen. En tiedä mitä te lukijat olette mieltä, haluatteko nähdä niitä kuvia myös täällä? Jotkut esittelevät kasvavaa mahaa vähän väliä, mutta itse pohdin onko se vähän tylsää bloggailtavaa ja luettavaa? Olemme kuvanneet mahaa siis ihan itsellemme muistoksi, mutta myöhemmin kesällä yritän varmasti ottaa sellaisia naamakuviakin mitä ehkä voisi joskus laittaa esillekin.


Sitten toinen erityisesti pohdittu juttu. Olen netissä erilaisissa yhteyksissä törmännyt näihin perinteisiin "baby showereihin" eli vauvakutsuihin. Aika monet tulevat äidit eri keskustelupalstoilla ovat maininneet ystävien järjestävän heille tuollaiset kutsut. Itse en oikein tiedä miten suhtautua tällaiseen traditioon. Amerikkalainen hömppä ja erilaisen krääsän keräily ei sinänsä innosta, mutta tykkäisin kyllä kokoontua ystävien kanssa. Kukaan omista ystävistäni ei vain ole samassa elämäntilanteessa, joten mulle tuskin kukaan myöskään järjestää mitään baby showeria. :/ Kaikki ystäväni ovat sinkkuja tai kaksistaan parisuhteessa eläviä, lapsettomia ja työssäkäyviä, matkustelevia nuoria. Välillä tuntuu, että puheenaiheet on jo aika vähissä, itse kun junnaan yhä opiskeluiden parissa.... Ja nyt tämä uusi tilanne varmasti muuttaa taas asioita.


Muutenkin hieman hirvittää kaikkoavatko loputkin ystävät tämän vauvan myötä... Tuntuu, että nyt jo höpisen ystävilleni vain tästä raskaudesta ja vauvasta niin millainenkohan mä olen sitten lapsen synnyttyä :/ Kavereita varmaan jo kyllästyttää koko aihe! :P Toivon, etten äidiksi tulon myötä ihan lukkiudu tänne neljän seinän sisään ja erakoidu entistäkin enemmän... 

1 kommentti:

  1. Mun mielestä oli omana raskausaikana tosi kiva seurata muidenkin mahan kasvua :) Vauvavattat on muutenkin niin ihania! Ilman muuta laitat kuvia, jos se vain tuntuu itsestä siltä, että se ei ole liian henkilökohtaista.

    VastaaPoista