tiistai 3. heinäkuuta 2012

Rakenneultra

Tänään aamulla suunnattiin miehen kanssa jännittyneinä Jorvin äitiyspoliklinikalle kuulemaan ja katsomaan mitä rakenneultrassa paljastuu. Jännitin kyllä etukäteen että onko kaikki hyvin. Ja tietysti se lapsen sukupuolikin kiinnostaa, jotta tietää sitten edes hiukan varautua tulevaan :)


Kätilö ei voinut sanoa varmaksi kun pikkuinen oli niin kovin kippurassa, mutta...poikaa kuitenkin ennusti :) 


Sanoin miehelle pari päivää sitten, että jotenkin ehkä toivon pikkuisen enemmän tyttöä, mutta on silti sellainen poikafiilis :D Pikkumies oli tosiaan todella sykkyrällä, oli vetäissyt jalat ihan pään taakse niin ettei kätilö meinannut edes saada mitään mittoja. Kaikki oli kuitenkin pikkuisella kunnossa ja niin kuin pitikin, eli tämä äiti nyt saa siltä osin hengähtää helpotuksesta :)


Tänään illalla suunnataankin todennäköisesti vaunuostoksille miehen kanssa. Katselin Emmaljungan Classic Sport -vaunuja, tällä Capri Creme värityksellä:


Tiedän, vaalea on vähän vaikeampi väri kuin moni muu, mutta muut Classicin värit ovat mielestäni tylsiä: musta, ruskea ja tummansininen. Ja näkyyhän tummassakin kura...? Ostamme näillä näkymin vain nuo rattaat koska kuten aiemmin kerroin saamme näihin sopivan citykopan tod.näk. lainaan. 


Käväisin eilen myös yhdellä vahingossa löytämälläni kirpparilla, josta bongasin mobilen :D Nappasin sen mukaan ja viereisestä Jyskistä vielä halpoja harsoja. Jospa pikkuhiljaa keräilisi tuollaista tarpeellista tavaraa tässä mukaan kun nyt sentään liikun autolla. Ei koskaan tiedä mitä sitten äitiyslomalla jaksaa enää tehdä tai minne mennä varsinkin kun ei ole autoa käytettävissä. Ensi viikonloppuna ajattelin esimerkiksi suunnata Helsinkiin Valtterin kirppikselle (joka käsittääkseni pyörii myös kesällä?) 


Nyt kuitenkin suuntaan lounaalle ja saatan myös pyörähtää jossakin lastenvaatekaupassa katselemassa niitä traktoripaitoja... :P

4 kommenttia:

 1. Onnea poikalupauksesta!! Meitä marraskuisia pojan odottajia näyttää olevan melkoinen määrä! :) <3

  VastaaPoista
 2. Juu katselin että tuosta määrästä marraskuun poikia sais jo futisjengin koottua :P

  VastaaPoista
 3. Hauska uutinen, onnittelut ! Mutta aina pitää muistaa, että luonto kuitenkin sanoo sitten sen viimeisen sanansa, joten sinistä ei ehkä kannata vielä vetää seiniin ja verhoihin. :)

  Näyttää, että meikäläisen blogi tuolla muiden joukossa edustaakin ihan omaa genreään. :D

  VastaaPoista
 4. Nollis: Sähän oletkin sellanen erityistapaus :)

  VastaaPoista