tiistai 21. elokuuta 2012

Se on siinä!

Pakko hehkuttaa täälläkin: syksyllä 2008 aloitettu graduni on vihdoin kansissa. Paljon se vaatikin: niin aikaa, tuskaa, hikeä, kyyneliä, vaikean sairastumisen ja välillä jo täysin ylitsepääsemätöntä epätoivoakin, mutta tässä se nyt on :) Perjantaina vien kaksi kappaletta tätä tuotosta opintotoimistoon. 7.9. on vielä kypsyyskoe ja sitten ei tarvitse tätä hommaa enää miettiä. Kaksi tenttiä on tosin niihin maisterin papereihin vielä matkaa. Ajattelin, että vietämme mun valmistujaisia ja pojan ristiäisiä sitten joskus ensi vuoden alussa yhtä aikaa :) 

Töissä on ollut aika hulinaa ja tämäkin päivä meni edes takas juostessa. Hyvä kun vessaan kerkes! Tämä viikko on muutenkin kiirettä, mutta eipä se haittaa. Kiva kun on tarpeellinen :) Reilut 6 viikkoa muuten töitä jäljellä... Raskaus ei sinänsä tunnu (kun monet valittelevat kaikenlaisia vaivoja), mutta jotain raskasta kantaessa tulee kyllä helposti huono olo :/ Tämän päivän rasitukset tosin tuntuvat tälläkin hetkellä ja lähinnä turvotuksena, jalat on paksut kuin norsulla... Painokin huitelee muuten semmoisissa lukemissa että ihan hirvittää! :S Taidan valitettavasti lukeutua niihin naisiin, jotka sitten kantaa näitä tässä 9 kuukauden aikana kertyneitä kilojaan vielä vuosikymmeniä mukanaan.

Viikonloppuna poikkesimme sukulaisissa noutamassa meille lainaan luvattuja tavaroita (kiitos vaan Kanelibasilikan väelle :) Nyt alkaa tuo työhuone olla ääriään myöten kaikenlaista vauvan kamaa, pitäisi siis ryhtyä ihan oikeasti järjestelemään niitä paikoilleen! :D Ensi viikonloppuna suuntaamme varmaankin Ikeaan katselemaan jotakin pikkujuttuja vauvalle ja  kenties myös uutta sohvaa... :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti