torstai 30. elokuuta 2012

Pikkuhiljaa...

...hommat etenee: pinnasänky haettu, pikkupikkuista pyykkiä pesty ja viikattu hyllyihin, puhtaita lakanoita kaappi täynnä, harsoja pyörii koneessa, hoitopöytää ja tavaroita järjestelty :) Pinnasänky saatiin miehen työkaverilta 30 eurolla, eli melkeinpä ilmaiseksi. Se on kyl ehkä maailman rumin sänky, mut olkoon...


Tuo on joku männyn värinen, eli ehkä kaikista kamalinta mitä tiedän. Ensin mietin, että pitäisiköhän sänky maalata, mutta toisaalta en kyllä millään viitsis... :P Eipä se poika siinä kumminkaan nuku kuin jonkin aikaa. Ja kun hankintalistalla on ylipäätään esimerkiksi uusi sohva (ja itseasiassa autokin pitäisi jossain vaiheessa pistää vaihtoon...), niin en haluaisi käyttää rahaa "turhiin" juttuihin. Mieluummin sitten pistän ne maalirahat vaikka meidän hääpäivän juhlintaan tai kulutan tulevalla Tallinnan matkalla (saattaa olla viimeinen reissu meikäläiselle pitkään aikaan...) :P

Eikä tuo pinnasängyn rumilus kyllä muuten sovi edes meidän makuuhuoneeseen muutenkaan, mutta eipä tää sisustus meillä nyt olekaan ollut meillä mikään vahvin juttu tätä ennenkään...  Tuon sängyn reunaa saa laskettua ja pohjaa myös monelle korkeudelle, minkä asetinkin vaatimukseksi pinnikselle. Patjaa ei saatu sängyn mukana, mutta äitini sai ystävältään ilmaiseksi vanhan patjan jonka pitäisi sopia. 

Kaikki isommat jututkin onkin sitten jo hankittu :D Tosin vaunut on hakematta liikkeestä ja puolet vielä maksamatta, mutta ei viitsi hakea niitä tänne ahtaaseen kämppään kovin paljon etukäteen kun kaikki nurkat on muutenkin täynnä kamaa. Tuota työhuonetta ja muutamia kaappeja on yritetty raivata tyhjemmiksi turhista romuista, jotta saatais lisää tilaa. Mitään vauvan huonetta ei nyt ole ryhdytty järjestelemään vaan muutetaan sitten jossain vaiheessa työhuone pojan huoneeksi kunhan on aika muuttaa sinne. 

Töitä olisi vielä 5 viikkoa jäljellä ja hommia riittää vielä ihan kiitettävästi. Ei vaan ajatukset enää meinaa pysyä kasassa kun oottelen jo mammalomaa malttamattomana :) Se alkaakin sitten 9.10. Aika hyvin olen kuitenkin fyysiseltä puolen jaksanut töissä, vaikka pitkä istuminen välillä tekeekin ikävää :/ Ja nyt on muutamana päivänä tuntunut monenlaista vaivaa ja kolotusta muutenkin, mutta olihan sitä jo pitkälle päästykin ilman mitään ongelmia! 

Tänään on kasassa 29+1, ja tämä kuva on eiliseltä kun alkoi 30.viikko :D


Noi flanelliyöhousut on ehkä maailman mukavimmat kotioleskeluvaatteet nykyisin... :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti