sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Rauhallista Joulua

Kuten aiempina vuosina, myös tänä vuonna vietämme joulua sekä omani että miehen perheen parissa. Huomenna aattona vierailemme anoppilassa, ja joulupäivänä lähdemme ajelemaan maalle :) En tänäkään vuonna ole kauheasti panostanut joulun "laittamiseen", äsken sentään pikaisesti imuroin ja ripustin pojan saaman joulupallon ikkunaan :D Muutamat jouluvalot laittelin jo aiemmin paikoilleen ja tekokuusi valoineen seisoo parvekkeella. Siinäpä se joulukoristelu sitten onkin meidän osalta. Myöskään mitään jouluruokia en ole laittanut. Naureskeltiinkin miehen kanssa, että ollaan kolmekymppisiä eikä olla koskaan laitettu mitään jouluruokaa. Osaiskohan sitä edes...? ;P Ehkä tulee vielä semmoinenkin joulu, että me kutsutaan sukulaiset meille eikä päinvastoin :D Tuo pikkkumies on kuitenkin vienyt tämän joulunalusajan ja vanhempiensa jakamattoman huomion niin, että joulu on tulossa melkein kuin varkain. Havahduinkin aamulla siihen, että aattohan onkin jo huomenna!

Sain ystävältä monta hyvää kirjaa lainaksi ja poikkesin eilen vielä kirjastossakin, eli joulun pyhät kulunevat hyvän lukemisen parissa. Tuolla mummolassa on myös monta innokasta syliä pojalle, joten ehkä mekin miehen kanssa päästään vaikka saunaan kahdestaan :) Meikäläinen rauhoittuu hiljalleen joulun viettoon, ja palailen blogimaailmaan aikaisintaan ensi viikon loppupuolella.

Hyvää Joulua :)

2 kommenttia:

  1. Elä huoli. Meikäläinen on sua xx vuotta vanhempi enkä ole minäkään jouluateriaa saanut aikaiseksi vielä tähän ikään. Jotenkin oudosti olen kyllä sen sijaan onnistunut syömään itseni ähkyksi joka ikinen joulu. ;D

    Oikein Hyvää ja Rauhaisaa Joulunaikaa perheellesi ja läheisillesi ! <3

    VastaaPoista
  2. Mä kokeilin tänä vuonna anopin opastuksella joululaatikoiden valmistamista. Ei se mitään rakettitiedettä ole. Toisaalta voi miettiä, mitkä on niitä oman perheen jouluruokia ja -perinteitä, ehkä ei tarvitse laittaa kaikkea, mitä lapsuuden kodin joulupöydässä on ollut, ellei oikeasti pidä niistä ruoista.

    VastaaPoista