tiistai 4. syyskuuta 2012

29+6 ja neuvola

Oi ihanaa, taas uusia lukijoita :) Tervetuloa vaan!

Tänään oli pitkästä aikaa neuvola. En ole vieläkään tavannut "oikeaa" neuvolantätiäni, mutta tämän päivän aika oli jälleen samalla hoitajalle kuin tähänkin asti.

Joka näköistä pientä kremppaa on alkanut ilmestyä, mutta aika vähällä olen edelleenkin päässyt. Nyt oli hbkin noussut hyviin lukemiin (124), eli enää ei tarvitse popsia rautatabletteja :) Painoa on jo ihan järkyttävän paljon (81,7kg!) mutta ei tuo terkkari sanonut siitä mitään... Turvotusta kyllä riittää, eli osa painosta menee kyllä sen piikkiin. Verenpaine on nyt ekaa kertaa hieman koholla, mutta kun mitattiin sykkeiden kuuntelun jälkeen makuulta niin saatiin jo ihan ok tulos. Nyt täytyy vaan töissä välillä mittailla ja soitella neuvolaan jos tietyt rajat ylittyy... 

Sf-mitta oli nyt 27, joka näyttää mielestäni olevan ihan normikäyrällä. Tarjontaa ei viimeksi lääkärikään ollut merkinnyt neuvolakorttiin, mutta yhdessä terkkarin kanssa mietittiin josko poika köllisi jotenkuten poikittain: jalat kun tuntuivat jotenkin toisella puolella alhaalla ja pää taas vastakkaisella puolella ylempänä. Vauvelin syke oli hyvä ja liikkeitäkin tuntuu ihan kunnolla koko ajan. Hassua oli, että kun terkkari kuunteli sykettä, poika potki oikein kunnolla tuohon mahaan ikään kuin haluaisi sanoa: "pois siitä painelemasta!" :D

Töissä oli aivan järjettömän hiljainen ja tylsä päivä tänään, kun hommia ei oikein ollut ja niitä vähiäkään ei saanut eteenpäin (muista johtuen). Niinpä poikkesin parilla kirppiksellä :) Toiselta löysin H&M:n kivan toppapuvun kokoa 56cm :)


Äitiyspakkauksen toppapuku on aivan jätti-iso (vauva mahtuu varmaan kokonaan sen toiseen punttiin), ja vaikka vauva nyt ei kauaa tähän mahdukaan niin on se kumminkin kiva pukea päälle jotain sopivan kokoista :) Eikä tästä paljoa köyhtynyt (5e).

Toinen "löytö" oli Fisher Pricen leikkimatto (5e sekin). 


Tuo matto näytti hyväkuntoiselta (ei tahroja tms.) ja kolme leluakin tuli mukaan. Nämä Fisher Pricen kamat ovat ymmärtääkseni uusina melko kalliita, eli eiköhän tämäkin ollut ihan kelpo ostos :D Neuvolan lähellä on yksi ihana pikkuinen käytettyjen lastentarvikkeiden ja -vaatteiden myymälä josta etsinkin unipussia, mutta (toistaiseksi) semmoista ei ole löytynyt. Mennään sitten mammalomalla viimeistään Ikeaan jos ei ennen sitä satu semmosta pussia eteen. 

Huomenna tulee täyteen 30.viikkoa, aikas jännää :D Loppuviikosta juhlitaan miehen kanssa 3v hääpäivää (joka tosin oli jo 22.8.). Kiva päästä nyt ehkä viimeistä kertaa pidemmäksi aikaa pois kotoa viettämään aikaa yhdessä :P

3 kommenttia:

  1. Kun tuut meille käymään, niin tässä meidän korttelissa on myös yksi lastenvaatekirppis. Se on tosin vaan klo 17 asti auki arkisin, mutta jos ehdit tulee sitä ennen, niin käydään vilkaisemassa?

    VastaaPoista
  2. Jep, me sovittiin 18.9.? Katsotaan ehdinkö ennen klo 17 teille päin, eli tuunko suoraan töistä vai joudunko poikkeamaan kotona siinä eka.

    VastaaPoista
  3. Kyl, tiistai 18.9. Katsotaan ehditäänkö. Mukavaa lomaa teille Tallinnassa!

    VastaaPoista