perjantai 26. huhtikuuta 2013

Perjantain puuhia

Tälle päivälle olisi paljon ohjelmaa ja tekemistä. Päivääni kuitenkin piristi heti aamusta soinut puhelin, jossa lääkäri ilmoitti laittavansa mulle lähetteen ortopedille. Olin siis tiistaina Ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiöllä lääkärissä tuon varpaani vuoksi, ja pääsin saman tien röntgeniin. Lääkäri soitti tuloksista ja sanoi, että on varpaassa sen verran vikaa että haluaisi ortopedin lausunnon. Nyt sitten odotellaan kutsua tuonne julkiselle puolelle, katsotaan minne asti saan odotella... mutta hyvä että asia etenee! 

Niin siis, tänään olisi kaikenlaista puuhaa: perus kotihommia kuten aina, ruoanlaittoa ja siivousta, vaunulenkkeilyä koiran ja jäbän kanssa sekä soseiden keittelyä. Katsotaan jaksanko puuhastella vai laiskottaako ;P Lueskelin jostakin blogista aiemmin kuinka kotiäitinä toimiva äiti siivosi torstaisin aina koko kämpän ja sai mieheltään silloin leikkokukkia. Tämän "kukkatorstain" vuoksi kotona olikin aina tuoreita kukkia. Puhuin tästä miehelle, ja kysyin voitaisko mekin aloittaa tällainen tapa. No alkuviikosta mies toi kukkia :)



Tämä on kuulemma mun myöhästynyt "perjantaipuska". Katsotaan saanko tänään perjantaina taas puskan? :D 

Jäbä on nyt parina iltana syönyt ihan tavanomaista kaurapuuroa, joka on kyllä maistunut mainiosti. Ajattelin, että puuro kaipaisi joukkoonsa jotakin makeaa kuten mangososetta, mutta jäbähän veteli puuron ihan sellaisenaan! Eilen illalla tuli jo tuska kun istuimme pöydän ääreen, mutta puuro oli vielä liian kuumaa syötäväksi. Jäbä istui sylissä hämmentynyt ilme kasvoilla aukoen suutaan...  (miksi sitä ruokaa ei nyt tule ?)  :D Yötkin on nyt nukuttu kohtuu hyvin kun vatsa on ollut täynnä puuroa ja siirsimme pinnasängyn pois meidän sängyn viereltä seinän vierustalle. Ehkäpä ne yöherätykset vähenivät kun vatsa on täydempi ja maidolta tuoksuva äiti ei ollutkaan ihan vieressä...? 

Eilen poikkesin Tiimarissa hakemassa askartelutarvikkeita. Tarkoitus olisi siis toukokuun puolivälin tienoilla juhlia pienellä porukalla jäbän 6kk synttäreitä ja mun valmistumista. Sain jonkun ihme innostuspuuskan, että teenkin ne kutsukortit itse. Noh, katsotaan nyt mitä siitä tulee :) Ehkä tänään tai sitten viikonloppuna ryhdyn väkertelemään... 

Hei mutta meidän tilaama Tripp Trapp ei ole vieläkään tullut! Kohta ryhdyn kyllä jo soittelemaan perään... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti